ECOMMERCE TRENDOVI

ECOMMERCE PRAKSE

ECOMMERCE ANALIZEBUDITE MEĐU NAJBOLJIMA NA WEBU!

Prijavite se na Shopper's Mind novosti i 1x tjedno primajte najčitanije ecommerce novosti!
Osigurajte uvid u relevantne trendove i dinamiku vašeg poslovanja te otkrijte pozadinu ponašanja suvremenih potrošača.

Slanjem obrasca suglasni ste s:

*Klikom na gumb "ŽELIM PRIMATI NOVOSTI" dozvoljavam praćenje mojih aktivnosti i interesa alatima za marketinšku automatizaciju.

*S primanjem Shopper's Mind sadržaja.

S primanjem personaliziranih poruka i ponuda.

Slanjem podataka potvrđujete da se slažete Općim uvjetima. Svrhe obrade, način pohrane i zaštite osobnih podataka te vaša prava opisani su u Pravilima o privatnosti.

Ecommerce partneri

Otkrijte što DS Smith može učiniti za vas

DS Smith nudi usluge integriranog recikliranja i gospodarenja otpadom koje sežu od jednostavnog prikupljanja reciklažnog materijala pa sve do kompletnih rješenja za recikliranje i gospodarenje otpadom.

 

 

Mastercard – rješenja za globalna plaćanja

Mastercard je vodeća kompanija za globalna plaćanja koja upravlja najbržom svjetskom mrežom obrade plaćanja i povezuje potrošače te trgovce.

 

 

Hrvatska pošta – tvrtka velikih potencijala

Široka ponuda poštanskih, financijskih, maloprodajnih, osigurateljskih, digitalnih i ostalih usluga koje Hrvatska pošta svakodnevno pruža i privatnim i poslovnim korisnicima dostupna je na cijelom teritoriju države. Ujedno je i tvrtka s najvećim udjelom na tržištu poštanskih usluga u Hrvatskoj, te pokriva više od 80 posto tržišta.

.

CERTIFIED SHOP® označava sigurnu online kupovinu – u cijeloj Europskoj Uniji! 

CERTIFIED SHOP® je međunarodna oznaka povjerenja. Pridružite se web trgovcima kojima kupci najviše vjeruju. Povećajte povjerenje kupaca, poboljšajte trgovinu i postignite veću prodaju!

Što oznake poručuju potrošačima?

Oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA potrošačima poručuju da je neovisna institucija trgovinu ocijenila pouzdanom te da su mišljenja kupaca o web trgovcu pozitivna.

Zašto trebate CERTIFIED SHOP®?

Oznaka CERTIFIED SHOP® omogućuje vam povećanje povjerenja kupaca. Oznake povjerenja dokazano utječu i na povećanje konverzija, a samim time i na unaprjeđenje prodaje.

Tko su posljednje certificirani trgovci?

ECOMMERCE ANALIZE

Web trgovci pozitivni oko budućnosti

Web trgovine jako dobro razumiju izazove trenutne situacije i mogućnosti koje se pružaju zbog ograničenosti fizičke trgovine. U vremenu socijalnog distanciranja i izolacije koje...

[TRENDKIWI] Preduhitrite ljetne vrućine pravovremenom ponudom bazena!

Na Jeftinije.hr, najvećem hrvatskom portalu za usporedbu cijena, smo ovoga puta prikupili najvažnije podatke koji otkrivaju sezonske trendove, analizu ponašanja kupaca i vaše konkurencije...

Shopper's Mind Hrvatska u medijima

Ecommerce događanja

20.2.2019.

E-commerce Berlin Expo
(Berlin)

3.3.2019.

Zadnji rok za prijavu na natjecanje
(Web trgovac 2019. godina – Hrvatska)

15.3.2019.

Svjetski dan prava potrošača
(World Consumer Rights Day)

10.04.2019.

The 10th Annual European E-Commerce Conference
(Brussels)

17.04.2019.

Ecommerce Day Croatia 2019. 
(Zagreb)

29.11.2019.

Black Friday
(All around the world)

SHOPPER’S MIND DIO PROJEKTA EW-Shopp 
Tijekom 2017. Shopper’s Mind i krovno poduzeće sMind d.o.o  su postali dio važnog EU projekta na području istraživanja i inovacija, Horizon 2020. Jedni smo od 10 članova konzorcija u okviru projekta EW-Shopp koji za cilj ima uspostaviti jedinstvenu platformu koja će poslovnom ekosistemu u EU omogućiti veću učinkovitost i konkurentnost.