KUPUJ S OSMIJEHOM,
KOD PROVJERENIH WEB TRGOVACA!

Oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i EMOTA označavaju sigurne online trgovine koje je provjerila neovisna institucija Shopper’s Mind Hrvatska.

CERTIFIED SHOP® i EMOTA označavaju sigurnu online kupovinu – u cijeloj Europskoj Uniji!

Oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP® je jedina oznaka u Hrvatskoj koja omogućava trgovcu korištenje europske oznake povjerenja EMOTA, koju ima već preko 14.000 trgovaca!

Zvjezdice u oznaci obilježavaju razinu pouzdanosti web trgovca. Što je veći broj zvjezdica, sigurnija je vaša kupovina!

Kako prepoznati i provjeriti trgovca sa oznakama CERTIFIED SHOP® i EMOTA?

Vrlo je bitno da znate prepoznati oznaku povjerenja koja vas zaista štiti kao kupca! Neke oznake mogu se jednostavno kupiti, i time ne pružaju kupcima nikakvu sigurnost već samo izgledaju lijepo na stranici trgovaca. Opet, druge oznake koje se dijele na hrvatskom tržištu imaju u pozadini neki način provjere trgovine, ali se on odnosi u glavnom samo na tehničke karakteristike web shopa. CERTIFIED SHOP® oznaka mora biti postavljena tako da klikom na nju u svakom trenutku dolazite do aktivnog certifikata trgovca!

Oznaka u zaglavlju, podnožju ili košarici

U online trgovinama možete na više mjesta pronaći oznake CERTIFIED SHOP® i EMOTA. Te oznake potvrđuju da je neovisna institucija ocijenila online trgovinu kao sigurnu.

Oznaku možete pronaći na različitim mjestima u online trgovini: u zaglavlju ili podnožju stranice, u košarici sa proizvodima, kod opisa proizvoda i na drugim pozicijama.

Poziv da ocijenite svoje iskustvo

Sigurne trgovine koje brinu za svoje kupce će vas nakon kupovine pozvati da ispunite upitnik o zadovoljstvu. Primijetit ćete ovakav pop-up koji vas poziva da ocijenite trgovinu.

Rezultati tog upitnika osnova su za ocjenu trgovca. Naime, mišljenje kupaca je jedan od najbitnijih elemenata sigurne kupovine i zato je to ujedno i ključan element certifikacije!

Aktivan link na certifikat trgovca

Neovisno o tome gdje ćete na web trgovini pronaći oznaku CERTIFIED SHOP®, ona mora imati poveznicu do aktivnog certifikata trgovca što jamči vjerodostojnost oznake!

Ukoliko oznaka nema poveznicu na certifikat, postoji rizik da je lažno objavljena i mogućnost pokušaja prevare. Ne savjetujemo vam kupovinu u takvoj trgovini!

Gdje možemo kupovati sigurno uz oznake CERTIFIED SHOP® i EMOTA?

shoppers mind portal

Popis svih certificiranih trgovaca na sMind.hr

Sve hrvatske online trgovine koje su nosioci nacionalne oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® i europske oznake EMOTA možete uvijek pronaći na popisu certificiranih trgovina.

Također, iznimne je važnosti da na web stranici trgovca na kojoj primijetite oznaku CERTIFIED SHOP® uvijek kliknete na nju i na poveznici provjerite valjanost certifikata.

Veliki hrvatski online trgovci

Veliki hrvatski online trgovci, kao što su Emmezeta, Ponuda dana i Conrad, imaju u svojim online trgovinama jasno ispostavljene oznake CERTIFIED SHOP® i EMOTA.

Pažljivo! Ukoliko oznaka nema poveznicu na certifikat, postoji rizik da je lažno objavljena i mogućnost pokušaja prevare. Ne savjetujemo vam kupovinu u takvoj trgovini!

Jeftinije.hr, najveći uspoređivač ponuda

Najveći hrvatski portal za usporedbu proizvoda i ponuda, jeftinije.hr, omogućava vam pretraživanje preko 520.000 proizvoda u skoro 300 trgovina, na jednom mjestu!

Kako znamo da cijena nije jedini faktor u online kupovini, i da je sigurnost kupovine jedan od ključnih čimbenika u odluci, portal jeftinije.hr pomaže kupcima pri odabiru najbolje ponude sa prikazom oznake CERTIFIED SHOP® kod trgovaca, koji su vrijedni povjerenja.

Kupujte kod sigurnih trgovaca! U Hrvatskoj oznaku povjerenja imaju svi najistaknutiji online trgovci! 

Sva prava zadržana © Shopper’s Mind, sMind i CERTIFIED SHOP® su registrirane robne marke, pod reg. br. 201670481 i 201670482.