Digitalna agencija SeekandHit

SeekandHit je certificirana digitalna agencija za marketing i oglašavanje koja se u svom radu fokusira na isplativu prisutnost na internetu koju postiže učinkovitim i mjerljivim oglašavanjem, optimizacijom odredišnih web stranica i konverzija te analizom podataka o korisnicima i njihovim navikama.

GOOGLE PREMIER PARTNER

SeekandHit je nositelj certifikata Premier Google Partner, kojeg im je dodijelio Google na osnovi uspješnog upravljanja značajnim ulaganjima u AdWordsu, održavanja i proširivanja portfelja klijenata te postavljanja njihovih online oglasnih kampanja.

VIŠE OD 1000 DIGITALNIH KAMPANJA

Iskoristite njihovo iskustvo stečeno na više od 1000 digitalnih kampanja koje so napravili za klijente iz različitih industrija, svaka s različitim ciljem koji treba postići i konkretnim porukama koje treba prenijeti. Naučite više o funkcioniranju digitalnih medija! SeekandHit stručnjaci neprestano uče, kako bi vam sve to znanje bilo od koristi.

Sličan sadržaj

Kontakt

Uber d.o.o.
Stinice 12/II, HR-21000 Split, Hrvatska
Besplatni telefon: +385 800 1774
E-mail: info@seekandhit.com

Google AdWords oglašavanje

Ako želite predstaviti usluge ili proizvode na internetu, neizbježan segment u cijeloj priči je Google AdWords — najpopularniji oglasni sustav, kojeg koristi preko milijun oglašivača!
Više o AdWords oglašavanju »

Facebook oglašavanje

Iskoristite napredne mogućnosti segmentiranja prema interesima, dobnim skupinama i dobu dana, oglašavajte i komunicirajte s više od 1.900.000 hrvatskih korisnika ove popularne društvene mreže.
Više o Facebook oglašavanju »

YouTube oglašavanje

Iskoristite snagu najveće svjetske video platforme i prikažite svoje oglase pred publikom koja je zainteresirana za vaše usluge ili proizvode. Precizne mogućnosti ciljanja i raspodjele budžeta omogućavaju veliku vidljivost po povoljnim cijenama.
Više o YouTube oglašavanju »