Mali zakladi je butik trgovina dizajnerskom opremom i pomno odabranim dodacima za mame, bebe i mališane. Na jednom mjestu nudi sve najljepše i najbolje za nezaboravne trenutke u životu – od početka avanture i trudnoće, rođenja malih anđela do svih važnih prekretnica u životu mališana. Pouzdana web trgovina koja se može pohvaliti međunarodnom oznakom povjerenja. Više o njihovoj misiji i želji da prije svega zadovolje potrebe svojih kupaca, pročitajte u nastavku ….

Dodijeljena vam je međunarodna oznaka povjerenja Certified Shop®. Možete li nam reći što ovom oznakom želite poručiti svojim kupcima?

Oznakom svojim kupcima želimo poručiti da smo vrijedni povjerenja i da ih uvijek stavljamo na prvo mjesto. Mogu nam se obratiti u bilo kojem trenutku prije, tijekom ili nakon kupnje, a mi ćemo im s veseljem pomoći u najkraćem mogućem roku.

Kako će oznaka povjerenja Certified Shop® utjecati na percepciju koju kupci imaju o vašoj web trgovini?

Dobivena oznaka povjerenja kupcima jamči sigurnu i transparentnu kupnju u našoj web trgovini.

Koliko su vam važni prijedlozi unaprjeđenja web trgovine koje dobivate u postupku certifikacije?

Prijedlozi unaprjeđenja web trgovine su nam vrlo važni, koriste nam kao orijentacija da smo na dobrom putu – da nadogradimo, dodamo i poboljšamo nedostatke i zadržimo sve ono što se pokazalo kao dobra praksa.

Kako gledate na provjerena mišljenja vaših kupaca i kakav je vaš odaziv na dobivene povratne informacije?

Odaziv na povratne informacije je iznimno dobra vodilja našeg daljnjeg rada, a istovremeno i orijentacija za sve ono što trebam poboljšati. Našu tvrtku nastojimo razvijati u skladu sa željama i zahtjevima naših kupaca i tako stvarati zajedničko okruženje koje korisnicima nudi prilagođeno i ugodno iskustvo kupnje.

Biste li Certified Shop® oznaku preporučili drugim trgovcima i zašto? 

Oznaku bi preporučili i drugima. Oznaka pridonosi prepoznatljivosti i povjerenju, a ujedno skreće pozornost na određene slabe točke koje se mogu pojaviti tijekom kupnje, a koje se mogu ispraviti.