Polleo sport je specijalizirani lanac trgovina sportske opreme i zdrave prehrane, namijenjene sportašima, rekreativcima i svima koji stavljaju svoje zdravlje na prvo mjesto. Jer je biti fit lavovski posao, u njihovim trgovinama možete dobiti svu potrebnu podršku i savjete o tome kako živjeti aktivnije, hraniti se zdravije i doseći postavljene sportske ili osobne ciljeve. Uža specijalizacija Polleo Sport web trgovine je prodaja proizvoda sportske prehrane i prehrambenih dodataka koji su jedan od glavnih alata u postizanju ciljeva transformacije pojedinaca. Istovremeno je Polleo Sport web trgovina vrijedna povjerenja koja se može pohvaliti međunarodnom oznakom Certified Shop®, a razgovor o tome možete pročitati u nastavku.

Dodijeljena vam je međunarodna oznaka povjerenja Certified Shop®. Možete li nam reći što ovom oznakom želite poručiti svojim kupcima?

Iako u današnje vrijeme sve više kupaca u svijetu pa tako i u HR kupuje online, određeni broj potrošača i dalje je slabije educiran u pogledu sigurnosti ili teško daje svoje povjerenje online trgovcima.

Oznakom CERTIFIED SHOP® želimo poručiti svojim kupcima, kako postojećim tako i novim, da konstantno radimo na poboljšanjima naših usluga i brinemo o njihovoj sigurnosti, a ujedno ih želimo i educirati što su certifikati odnosno oznake povjerenja te kako oni doprinose zaštiti potrošača prilikom online kupovine.

Dio kupaca neminovno ima loša iskustva s naručivanjem online, a ovom oznakom dajemo kupcima do znanja da je naša trgovina transparentna i sigurna, te da imamo bazu kupaca koji nam već godinama daju svoje povjerenje, a pritom im omogućiti najbolje iskustvo online kupovine.

Kako će oznaka povjerenja Certified Shop® utjecati na percepciju koju kupci imaju o vašoj web trgovini?

Unatoč tome što Polleo Sport postoji već dulji niz godina i ima respektabilnu bazu vjernih kupaca, svjesni smo koliko je danas teško osigurati povjerenje potrošača te da je potrebno konstantno ulaganje na tom području. Stoga, uvođenjem oznake povjerenja CERTIFIED SHOP®, želimo opravdati povjerenje koje nam je poklonjeno od strane naših postojećih kupaca, a novima pokazati kako je naš web shop pouzdano i sigurno mjesto za kupovinu.

S obzirom kako se radi o međunarodnoj oznaci povjerenja koja nosi određeni kredibilitet, vjerujemo da će isticanje ocjene web shopa i mišljenja drugih kupaca postojećim kupcima potvrditi ono što su već znali i imali priliku iskusiti, a da će novi posjetitelji naposljetku postati naši kupci.

Koliko su vam važni prijedlozi unaprjeđenja web trgovine koje dobivate u postupku certifikacije?

Prijedlozi unapređenja daju nam uvid u aktualne trendove web trgovina i bolji pregled funkcionalnosti i usluga koje treba uvesti ili unaprijediti. Svjesni toga da kupac želi drugačije i inovativno korisničko iskustvo, bitno nam je biti u korak s vremenom, dok pregledom prijedloga spoznajemo na kojem aspektu web trgovine moramo ponajviše poraditi, kako bismo bili konkurentni na tržištu.

S obzirom na to da nam je konstantno unapređivanje jedan od glavnih ciljeva, svakodnevna evaluacija možebitnih nedostataka ili područja s prostorom za napredak, može samo pomoći rastu naše online trgovine.

Kako gledate na provjerena mišljenja vaših kupaca i kakav je vaš odaziv na dobivene povratne informacije?

Provjerena mišljenja kupaca od iznimne su nam važnosti. Kako je riječ o našim Polleo kupcima – ljudima koji su nam odlučili pokloniti svoje povjerenje i za koje radimo sve što radimo, za koje konstantno donosimo novitete na tržište i koji su nam motivacija da svakoga dana budemo bolji, zahvalni smo za svaku povratnu informaciju.

Svako mišljenje priča nam je za sebe, a mi ih vidimo ili kao potvrdu našeg napornog rada i truda ili kao priliku za poboljšanje. Odlično je što na njih možemo i odgovarati pa ih ujedno možemo iskoristiti i kao alat za komunikaciju i pomoć kupcima.

Biste li Certified Shop® oznaku preporučili drugim trgovcima i zašto? 

Svakako, jer ju sami koristimo i u nju vjerujemo. Uvođenje međunarodne oznake povjerenja CERTIFIED SHOP® donosi benefite kako za trgovce tako i za kupce.
Kao trgovac dobivamo izvještaje i podatke koji su nam važni za daljnji napredak, poput redovitih tehničkih analiza i prijedloga poboljšanja, pregleda provjerenih mišljenja kupaca, redovitih analiza zadovoljstva naših kupaca, analiza i podataka za tržišta u regiji itd.

Kupcima, s druge strane, oznaka znači sigurnost, povjerenje i transparentnost, ponajviše zbog činjenice da mogu iz prve ruke pročitati mišljenja drugih (stvarnih) kupaca prije kupovine.