OutletShop je specijalizirana web trgovina s najširom ponudom originalnih i zamjenskih baterija renomiranih proizvođača. U njihovoj ponudi nalaze se kvalitetni punjači, baterije i dopunska oprema za prijenosna računala, tablete, telefone, fotoaparate, kamere, robotske usisivače i električne alate. Osim bogate ponude baterija i dodatne opreme za različite uređaje, u svojoj ponudi imaju i veliki izbor obnovljenih i rabljenih laptopa, stolnih računala i monitora kao i sve vrste vrećica za usisavače i druge dodatne opreme za kućanske uređaje. OutletShop web trgovina ponosni je nositelj međunarodne oznake povjerenja Certified Shop® i upravo je to bio povod našeg razgovora s njima, a intervju možete pročitati u nastavku.

Dodijeljena vam je međunarodna oznaka povjerenja Certified Shop®. Možete li nam reći što ovom oznakom želite poručiti svojim kupcima?

Oznakom kupcima jasno poručujemo da smo online trgovina vrijedna njihovog povjerenja te da u skladu s time od nas mogu očekivati kvalitetne proizvode i korektnu dostavu u skladu s navedenim uvjetima.

Kako će oznaka povjerenja Certified Shop® utjecati na percepciju koju kupci imaju o vašoj web trgovini?

Naravno, vidljiva oznaka, ocjena i prikupljena mišljenja kupaca bitno utječu na dojam koji web trgovina ostavlja kod potencijalnog kupca.

Koliko su vam važni prijedlozi unaprjeđenja web trgovine koje dobivate u postupku certifikacije?

Prijedlozi za unaprjeđenja su vrlo važni. Web trgovina se stalno razvija u smjeru novih trendova, kupci postaju sve zahtjevniji, a mi sami možemo predvidjeti svaki važan novi čimbenik koji utječe na kupnju.

Kako gledate na provjerena mišljenja vaših kupaca i kakav je vaš odaziv na dobivene povratne informacije?

Većina mišljenja je odlična i raduje nas što su kupci zadovoljni. Volimo saslušati svako mišljenje s prijedlogom za poboljšanje.

Biste li Certified Shop® oznaku preporučili drugim trgovcima i zašto? 

Oznaku bi preporučili drugim trgovcima jer će im pomoći u izgradnji povjerenja kupaca i prepoznavanju slabih točki u poslovanju.