FOTO|VIDEO Evo kako je Lafaboo.com osvojio hrvatske kupce, stručnu komisiju, ali i dominirao natjecanjem Web trgovac godine 2019

Ako do sada niste čuli ili znali za Lafaboo.com onda je svakako vrijeme da saznate. Naime, ovo nije samo obična web trgovina. Naprotiv! Ovo je web trgovina koja je osvojila hrvatske kupce i stručnu međunarodnu komisiju na ovogodišnjem prestižnom natjecanju Web trgovac godine 2019. Osim što je stekla titulu Web challanger godine, apsolutnu pobjedu odnjela je i u kategoriji Kids&family. 

U nastavku donosimo intervju s Marijanom Birkić Lovegrove, vlasnicom Lafaboo-a.

“Neka igra nikada ne prestane!” – Marijana Birkić Lovegrove

Lafaboo je nagrađen ove godine s dvije nagrade (ujedno i dvije titule) na natjecanju Web trgovac godine. Web je osvojio najveće ocjene od kupaca i stručne međunarodne komisije. Otkrijte nam kakav je to osjećaj?

M.B.L – “Osjećaj je zaista fenomenalan, tim više kada znaš koliko truda i rada je uloženo u cijeli projekt i kada vidiš da su to kupci prepoznali.

Mi sve naše proizvode biramo s puno pažnje i ljubavi trudimo se kupcima ponudi kvalitetne igračke, te na taj način poticati dječju igru koja je iznimno važna za njihov razvoj.

Vjerujemo da naše igračke pružaju mogućnost roditeljima da kvalitetno provedu vrijeme sa svojom djecom i da se zajedno igraju. Zato je naša misao vodilja – Neka igra nikada ne prestane!”

Pametna procjena troška, definiran cilj i realizacija

Vjerujemo da iza toga stoji puno truda i rada. Što i tko Vam je bio podrška u tom procesu? Znamo da nije lako, troškovi brzo rastu…

M.B.L – “Na cijelom projektu smo radili punih 8 mjeseci i zaista smo razrađivali baš svaki detalj. Imali smo sreće što smo web radili s firmom Marker koji su nam bili velika podrška u cijelom procesu od početka do kraja. Trošak nam se tada činio velik, ali smo znali da nam je cilj imati dugoročno kvalitetan web i znali smo da to iziskuje određeni trošak.

U kvalitetan web isplati se uložiti

S obzirom na to da u ponudi imamo svjetski renomirane brendove i da takvi brendovi zaslužuju dostojno predstavljanje na web-u znali smo da želimo i da moramo kroz sam izgled web-a odraziti kvalitetu proizvoda na njemu. Baš zato smo odlučili uložiti u web koje će nas dostojno predstaviti. Lafaboo je startao 2015. godine a prošle godine smo uz veliku pomoć Europske banke za obnovu i razvoj proveli redizajn s kojim smo jako zadovoljni.”Što mislite da je bilo ključno za Vašu pobjedu na natjecanju Web trgovac godine 2019?

M.B.L – “Teško je prosuditi, tim više što su unutar konkurencije bili kolege koji se isto tako mogu pohvaliti svojim web shopovima i stvarno je bilo puno dobrih kandidata. Možda je razlog zbog kojeg smo mi pobijedili sama struktura web-a i njegov sadržaj koji odražava našu osobnost i zaigranost.

Kvantiteta & kvaliteta

Lafaboo kreće u osvajanje inozemnih tržišta

“Najveći izazov je zadržati cjenovnu politiku a istovremeno postizati rast i dobivati nove kupce” – Marijana Birkić Lovegrove

Što Vas razlikuje od konkurencije?

M.B.L – “Mislim da Lafaboo ima definitivno najveću ponudu kvalitetnih igračaka koje se ističu u odnosu na konkurenciju.

Definitivno nastavljate svoj uzlet. Što planirate u bližoj budućnosti?

M.B.L – “Želimo ostati vjerni onome u čemu smo najbolji, a to je odabir kvalitetnih igračaka, udovoljavanje kupcima, širenje asortimana na način da zadržimo kvalitetu a istovremeno pratimo trendove na tržištu i svakako širenje izvan granica Hrvatske.

Što bi rekli, kakvu vrijednost ima za Vas ova nagrada i što će to značiti za Vaše kupce?

M.B.L – “Ova nagrada nam jako puno znači jer je to neka vrsta potvrde da ono što radimo, radimo dobro i vjerujem da će ova nagrada još više učvrstiti povjerenje naših kupaca koji čine naš veliki oslonac.”

Web Challenger Award & Kids&family Category Award = Lafaboo team

U nastavku pogledajte video intervju s Marijanom Birkić Lovegrove na natjecanju Web trgovac godine: