Web trgovina Corner 69 na tržištu je od 2011. Svo vrijeme svog postojanja tvrtka se trudila ponuditi širok asortiman erotskih igračaka za užitak žena i muškaraca. Njihova je vodilja ponuditi kvalitetne proizvode za poboljšanje seksualnog života, diskreciju tijekom kupnje i sigurnost. Brinu se i o online sigurnosti svojih kupaca i s međunarodnom oznakom povjerenja Certified Shop® te tako ispunjavaju obećanja kupcima i stvaraju zajednicu svojih korisnika. Kako su dosegli tu razinu ponude i kako rade sa svojim kupcima – pročitajte u nastavku … 

Dodijeljena vam je međunarodna oznaka povjerenja Certified Shop®. Možete li nam reći što ovom oznakom želite poručiti svojim kupcima?

Želimo dati znanja našim kupcima da smo trgovac od povjerenja kod kojeg će sve proći bez ikakvog problema. Od jednostavne i informirane kupnje do dobrog iskustva kupnje s našim proizvodima.

Kako će oznaka povjerenja Certified Shop® utjecati na percepciju koju kupci imaju o vašoj web trgovini?

Certified Shop® zasigurno pozitivno utječe na percepciju trgovine jer korisnicima daje social proof što je u doba društvenih mreža jako važno.

Koliko su vam važni prijedlozi unaprjeđenja web trgovine koje dobivate u postupku certifikacije?

Vrlo važni, jer dobivamo informacije izravno od naših kupaca i uvijek postoje stvari za poboljšanje. Vitalnim dijelom poslovnog procesa smatramo činjenicu da nam kupcu govore što moramo poboljšati i kako to možemo učiniti.

Kako gledate na provjerena mišljenja vaših kupaca i kakav je vaš odaziv na dobivene povratne informacije?

Redovito pratimo Certified Shop mišljenja kako općenito (da brzo provjerimo idemo li s nekom novom odlukom otišli u pravom smjeru), tako i individualno kada zapisujemo ideje i želje naših kupaca i dodatno poboljšavamo prezentaciju proizvoda na našoj web stranici i društvenim mrežama.

Biste li Certified Shop® oznaku preporučili drugim trgovcima i zašto? 

Da jer uz pomoć oznake dobivate informacije od najvažnijeg segmenta korisnika – vaših kupaca.