Digitalno zajedništvo je inicijativa nastala s namjerom okupljanja servisa i usluga digitalne zajednice kako bi inovativnim rješenjima i uslugama smanjili društveni i gospodarski utjecaj koronavirusa. Cilj je održati kontinuitet poslovanja u novonastalom izazovnom okruženju, posebice malim i mikro poduzećima, kao i slobodnim djelatnostima kojima je pomoć najpotrebnija.

U sklopu inicijative trude se olakšati:

  • Rad na daljinu, brzom i besplatnom povezanošću te uporabom naprednih pametnih platformi za rad
  • Pristup stručnom sadržaju i tečajevima obrazovanja na daljinu
  • Kupovinu putem weba

Kao ponuđači digitalnih usluga, Digitalnom zajedništvu smo se pridružili i na Jeftinije.hr. Omogućili smo besplatni pristup proizvodima za vrijeme koronavirusa kako bi olakšali svakodnevni život u trenutnoj situaciji. Tako manjim i srednjim e-trgovinama u Hrvatskoj (do 100.000 € prometa) nudimo GRATIS certifikaciju i 4 mjeseca besplatne upotrebe oznake povjerenja CERTIFIED SHOP®. Time želimo povećati povjerenje u online kupovinu u hrvatskim tvrtkama i bar malo pomoći pri savladavanju izazova s kojima se trenutno susreću web trgovine.

#OstanimoOdgovorni #digitalnozajednistvo #ostanitezdravi #pomazemoukrizi

Upišite kod CSFREE4 i certificirajte svoju web trgovinu sasvim BESPLATNO i pridružite se web trgovcima kojima kupci bezuvjetno vjeruju.

To nije sve. S obzirom na iznimno visoke potrebe za dostavom hrane, na Jeftinije.hr smo zbog velike potražnje trgovaca otvorili novu kategoriju Supermarket.

Pri tome vam nudimo BESPLATNU objavu prehrambenih proizvoda u našoj kategoriji Supermarket, a do 30.6. su besplatna i preusmjeravanja u vašu web trgovinu, što označi da vam omogućavamo GRATIS isticanje proizvoda na portalu na kojem je gotovo 80 % svih online kupaca.

Ako ste zainteresirani za predstavljanje proizvoda u spomenutoj kategoriji, prijavite se OVDJE >>