Bliži nam se Međunarodni dan žena, dan kada ćemo zastati i odvojiti trenutak kako bi počastili pripadnice ljepšeg spola. Pažljivo odabrani darovi samo su mali znak pažnje našim damama, a online kupcima izbor bi trebala olakšati pažljiva priprema web trgovina na porast potražnje u zadnjim danima veljače i prvim danima ožujka. Jeste li pripremili kampanju, opcije izlaganja proizvoda ili oglašavačke akcije? Na Jeftinije.hr već bilježimo porast potražnje za parfemima, određenim bombonijerama, proizvodima za njegu tijela, ogrlicama i novčanicima … 

U asortimanu vaše web trgovine nalaze se i pokloni kojima bi se svaka žena obradovala za Međunarodni dan žena? 

Pišite nam na: prodaja@jeftinije.hr in izvedeli boste vse, kar morate vedeti za uspešno izpostavitev in možnosti oglaševanja.

Kako web trgovci mogu dodatno uljepšati Dan žena?

Neka vaši online kupci pronađu proizvod za svoje najvažnije žene u životu upravo kod vas! Postoje razni načini na koje se možete, a mi ćemo vam predstaviti neke od najučinkovitijih:

▼ Uredite svoju web stranicu

Banneri ili landing page na web stranici odlično su rješenje trgovine za izraziti podršku ženama. Kreirajte sadržaj samo za njih.

Budite prisutni na društvenim mrežama

Optimizirajte svoju prisutnost na društvenim mrežama i promovirajte Dan žena. Na taj ćete način pokazati svojim pratiteljima da vam je stalo. Također možete objaviti fotografije svih (ili odabranih) žena koje su kod vas zaposlene i pokazati im da ih cijenite te da ste ponosni što su dio vas.

Napravite zanimljiv video sadržaj

Ako vam objavljivanje fotografija pomaže izraziti misli, videozapis je kanal kroz koji gledatelj može osjetiti upravo te iste misli. Video s emotivnim i dubokim sadržajem može ostaviti dugotrajan dojam i stvoriti pozitivan imidž brenda.

Organizirajte konferenciju ili snimite podcast

Jedna od ideja za marketinšku kampanju je pozvati blogerice i predstavnice organizacija na razgovor o ulozi koju žene imaju u današnjem društvu. Razgovor možete voditi uživo, podijeliti na svim kanalima ili može biti i u obliku podcasta. Ova vrsta komunikacije pomoći će vašoj tvrtki da se poveže s vašom ciljnom publikom, a na internetu će ostaviti personaliziranu poruku.

▼ Pripremite posebnu ponudu za svoje kupce

Svrha Dana žena je da se svaka žena na ovaj dan osjeća posebno. Ubacite malo iznenađenje u paketić prilikom slanja ili ponudite poseban popust koji će privući još više kupaca na taj dan.

Djelujte kao odgovorna tvrtka koja brine o pripadnicama ljepšeg spola, koja prepoznaje važnu ulogu žena i slavi zajedno s njima. Neka njihovi darivatelji pronađu savršen poklon i među vašim proizvodima. Tu smo za vas i za sve dame svijeta kojih ćemo se prisjetiti 8. ožujka prodaja@jeftinije.hr.