Kupci žele jedriti, trčati, kampirati – pomozite im da svoju opremu pronađu na vrijeme!

Ovoga puta za vas smo pripremili zaista sveobuhvatan članak koji nudi uvid u sezonske trendove za kategorije koje su u 2020. godini (u odnosu na 2019. godinu) zabilježile više od 100% rasta potražnje: nautika, planinarenje i trčanje, biciklizam i kampiranje.

Sezona za trgovine koje nude proizvode za sportske aktivnosti na otvorenom je otvorena! Već vidimo porast potražnje koja obično ne jenjava do kolovoza.

Kako ćete postupiti? Bez sumnje, vaša će odluka utjecati na konačni uspjeh vaše prodaje. Stoga “žrtvujte” 5 minuta svog vremena i dobiti ćete ključne informacije koje će ishod prodajne sezone preokrenuti u vašu korist.

Da biste pristupili cijelom članku morate samo ispuniti donji obrazac, nakon čega ćemo Vam na e-mail poslati KLJUČ ZA ČITANJE

Slanjem obrasca suglasni ste s:

* Klikom na gumb "ŽELIM PRIMATI NOVOSTI" dozvoljavam praćenje mojih aktivnosti i interesa alatima za marketinšku automatizaciju.

* S primanjem personaliziranih poruka i ponuda.

S primanjem Shopper's Mind sadržaja.

Slanjem podataka potvrđujete da se slažete Općim uvjetima. Svrhe obrade, način pohrane i zaštite osobnih podataka te vaša prava opisani su u Pravilima o privatnosti.