Mastercard® - rješenja za globalna plaćanja

Mastercard (NYSE: MA) je vodeća kompanija za globalna plaćanja i tehnologiju. Upravlja najbržom svjetskom mrežom obrade plaćanja, povezuje potrošače, financijske institucije, trgovce, vlade i tvrtke u više od 210 država i područja. Proizvodi i rješenja kompanije Mastercard koriste se u svakodnevnim aktivnostima – na primjer kupovine, putovanja, vođenje poslovanja i upravljanje financijama – jednostavnije, sigurnije i učinkovitije za sve.

BESKONTAKTNO PLAĆANJE

Mastercard i Maestro beskontaktne kartice koriste najnoviju tehnologiju za plaćanje i omogućavaju vam beskontaktno plaćanje, kod malih i velikih kupnji, na prodajnim mjestima koja imaju simbol za beskontaktno plaćanje.

Beskontaktno plaćanje korisnicima omogućuje jednostavniju svakodnevnu kupovinu na mnogim od 1,2 milijuna prodajnih lokacija po svijetu. Brzo je, jednostavno i sigurno te omogućuje najviše pogodnosti prilikom kupovine.

Mastercard i Maestro beskontaktne kartice imaju ugrađen računalni čip i radijsku antenu koja omogućuje bežično povezivanje kartice i čitača, a kupovina je istovremeno sigurna zahvaljujući ugrađenom sigurnosnom čipu. Beskontaktne transakcije obrađuju se putem iste mreže kao i plaćanja standardnim karticama.

Na mjestima za plaćanje koja su označena simbolom za beskontaktno plaćanje možete plaćati dodirom kartice. To podrazumijeva i plaćanja u restoranima s brzom hranom, benzinskim crpkama, trgovinama, ljekarnama, sportskim objektima i brojnim drugim lokacijama. Ako na mjestu za plaćanje ne vidite simbol, svoju beskontaktnu karticu upotrijebite umetanjem ili provlačenjem kroz POS terminal kao i sa standardnim Mastercard karticama.

Kontakt

Mastercard
Radnička cesta 80/12
1000 Zagreb
Telefon: +386 1 589 8126

ZAŠTO BESKONTAKTNO PLAĆANJE?

Brzo. Brzo plaćanje i kraće čekanje u redovima pred blagajnama omogućuje ugodno iskustvo kupovine.

Jednostavno. Ne trebate brinuti imate li dovoljno gotovine pri ruci.

Sigurno. Prilikom plaćanja kartica je u vašim rukama i imate potpuni nadzor i bolji osjećaj sigurnosti.

Više o beskontaktnom plaćanju »

Sličan sadržaj