[MUST HAVE, MUST BE] I ove godine dodjeljuju se nagrade najboljim web trgovcima u Hrvatskoj! Evo svih detalja!

Web trgovac godine najveće je natjecanje web trgovaca u regiji koje se održava u Hrvatskoj već petu godinu zaredom u organizaciji Shopper’s Mind Hrvatska. Svake godine na njemu sudjeluju brojni web trgovci, a završava podjelom prestižnih nagrada na najvećoj regionalnoj  konferenciji o online kupovini – Ecommerce Day koji će se ove godine održati 17. travnja 2019. u Kraš Auditoriumu.

Ovo je jedinstvena prilika za sve web trgovce da osvoje prestižne nagrade bez obzira na njihovu veličinu jer natjecati se mogu velike i male web trgovine.

Prijava za sve web trgovce je besplatna i to mogu učiniti prijavom na: http://webtrgovacgodine.smind.hr/#prijava

Prijave su otvorene i u tijeku, a zadnji rok za prijavu je 3.3.2019.

Svi koji sudjeluju na natjecanju za Web trgovca 2019. godine imaju ravnopravne mogućnosti za osvajanje nagrade jer postoji više od 15 natjecateljskih kategorija

Također, bitno je napomenuti da će svaki natjecatelj koji sakupi 50 mišljenja kupaca dobiti besplatnu analizu svojeg web shopa, odnosno jedinstveno izvješće sa svim točkama pregleda web trgovine i savjetima za poboljšanje. U izvješću se nalaze: ocjena tehničke suglasnosti, ocjena zadovoljstva kupaca i ocjena stručne komisije.

Nagrade koje web trgovci mogu osvojiti su:

Nagrade za web trgovca godine:

The Shopper’s Mind Web Champion Award
The Shopper’s Mind Web Challenger Award

Posebne Shopper’s Mind nagrade:

The Shopper’s Mind 1st People’s Choice Award
The Shopper’s Mind 2nd People’s Choice Award
The Shopper’s Mind 3rd People’s Choice Award
The Shopper’s Mind Committee Award

Nagrade po kategorijama:

The Shopper’s Mind Category Award, Audio & Video
The Shopper’s Mind Category Award, Automoto
The Shopper’s Mind Category Award, Books, School & Office
The Shopper’s Mind Category Award, Kids & Family
The Shopper’s Mind Category Award, Home & Garden
The Shopper’s Mind Category Award, Furniture
The Shopper’s Mind Category Award, Group Buying & Services
The Shopper’s Mind Category Award, Food & Beverage
The Shopper’s Mind Category Award, Fun & Gifts
The Shopper’s Mind Category Award, Health & Beauty
The Shopper’s Mind Category Award, Footwear
The Shopper’s Mind Category Award, Fashion & Accessories
The Shopper’s Mind Category Award, IT & Consumer Electronics
The Shopper’s Mind Category Award, Sports
The Shopper’s Mind Category Award, Telco & Mobile
The Shopper’s Mind Category Award, Web Shopping Mall
The Shopper’s Mind Category Award, Specialised Store

Mišljenje kupaca je prioritet

O pobjednicima odlučuje mišljenje kupaca, ocjena stručne komisije, a ocjenjuju se i sljedeći kriteriji web trgovine: korisničko iskustvo, sigurnost potrošača i druge dobre prakse kupovanja na internetu.

Prepoznatljivi trgovci koji su duže vrijeme prisutni na tržištu mogu osvojiti glavnu nagradu The Shopper’s Mind Web Champion Award, a manji trgovci glavnu nagradu The Shopper’s Mind Web Challenger Award. Osim dvije glavne nagrade, nagrade izbora kupaca i nagrade komisije, svi natjecatelji su uvršteni u izbor za najboljeg trgovca unutar svoje kategorije.

Evo što kažu prošlogodišnji pobjednici o natjecanju:

Meblo Trade, pobjednici u kategoriji namještaja za 2018. godinu

 Zaista nemamo nikakvih zamjerki na natjecanje, sve je vrlo tranparentno i jasno provedeno. Činjenica da sudionike ocjenjuje međunarodni žiri koji se sastoji od čitavog niza stručnjaka iz različitih branši daje dodatnu vjerodostojnost cijeloj priči. Želimo se zahvaliti što se nam pružili šansu da pokažemo tko smo i što smo i što ste nam potvrdili da se naš višegodišnji trud i rad definitivno isplati. Sretni smo što nas je, osim naših kupaca, koji nam se kontinuirano vraćaju, prepoznala i struka i to nam daje poticaj da budemo još bolji i da se dalje razvijamo. Poručili bi svima koji imaju bilo kakvih sumnji da se ohrabre i svakako prijave na ovo i slična natjecanja jer će mnogo toga naučiti i unaprijediti svoje poslovanje. – Meblo Trade.

Sonus Art, dobitnici Web Challanger Award 2018. i Category Award Audio&Video

Natjecanje Web trgovac godine jedan je od najrelevantnijih pokazatelja u vrednovanju kvalitete usluge online trgovine u Hrvatskoj. Veliki broj web trgovina iz različitih sfera poslovanja koje sudjeluju u ovom natjecanju, skupina renomiranih stručnjaka koji osim ocjene daju i prijedloge za poboljšanje web trgovine te jednako važna ocjena zadovoljstva kupaca i krajnjih korisnika predstavljaju temelj ovog natjecanja. Ništa manje od toga ne očekujemo i u budućnosti. – Sonus Art.