Shoptalk Europe se vraća u Barcelonu i ovog lipnja, nakon izuzetno uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, sa svrhom olakšavanja digitalne transformacije europskog maloprodajnog tržišta.

Cilj Shoptalka je stvoriti najdinamičniju i najnapredniju zajednicu europske maloprodaje, usmjerenu na digitalnu transformaciju i maloprodajne inovacije. Spajamo cijeli ekosustav; trgovci na malo, robne marke, tehnološki inovatori i investitori, na višoj razini, i više od 3000 voditelja pridružilo se 2023.

U središtu događaja je Shoptalkov sadržajni program i predavanja, a 2024. bavit će se najvećim pitanjima industrije, između ostalog i time kako će potrošači sutrašnjice otkrivati, istraživatii i kupovati te kako će trgovci i robne marke ispuniti njihova očekivanja.

Evo nekoliko pitanja na koja će odgovarati na Shoptalk Europe 2024. i nekoliko izvrsnih predavača od kojih ćemo moći učiti.

Nadilazeći pompe o umjetnoj inteligenciji kako bismo podijelili studije slučaja iz stvarnog svijeta o tome koje će primjene umjetne inteligencije najviše transformirati industriju. Tian Su je potpredsjednik odjela za personalizaciju i preporuke u Zalandu, na čelu Zalandovog vodećeg tržišnog rada na korištenju umjetne inteligencije za pružanje personaliziranih iskustava kupnje i samo je jedan od 11 fantastičnih trgovaca i lidera robnih marki koji dijele svoja iskustva na trasi sadržaja posvećenoj revolucionarnim AI aplikacijama u maloprodaji.

Što je Unified Commerce, za koje je sektore relevantan i koje su tehnologije i mogućnosti potrebne za njegovu isporuku?  Jedan od najuzbudljivijih razgovora u maloprodaji je kako razbiti organizacijske silose kako bi se kupac stavio u središte svakog maloprodajnog prijedloga, konačno prelazeći s povijesnog razmišljanja o kanalu.  Poslušajte Keynote Track Maria Jose Barrera Rojas, Global Chief Digital Officer & E-Commerce Director, Massimo Dutti, Inditex na Shoptalk Europe, koja govori o tome kako ona vodi isporuku dosljednih međukanalnih iskustava njihovim kupcima

Kako se odnosi u industriji mijenjaju diljem Europe usred novih B2B partnerstava, posebno potaknutih rastom Retail Media Networks.  Elodie Perthuisot je izvršna direktorica Carrefoura u Španjolskoj i glavna digitalna direktorica grupe Carrefour, tako savršeno postavljena da se o tome pozabavi u svojoj uvodnoj riječi

Kako robne marke pokreću diferencijaciju, lojalnost i potražnju i kako koriste ekosustav maloprodaje, veleprodaje, tržnice, DTC-a i agregatora da ispune tu potražnju?  Jedna od najuvjerljivijih priča o brendu 2023. bila je Mattelova repozicionacija Barbie.  Poslušajte Sanjaya Luthru, EVP-a, izvršnog direktora Mattela EMEA & Global Head Direct to Consumer International, Mattel, o tome što uče od svoje platforme za izravnu komunikaciju s potrošačima, Mattel Creations, kao snažnog katalizatora za digitalnu transformaciju i veću povezanost potrošača

Kako izgleda napredno putovanje kupca?  Poslušajte Stanley 1913, tim koji stoji iza viralne senzacije društvenih medija, Stanley Quencher, o tome kako je TikTok pomogao transformirati njihovu 110 godina staru tvrtku predstavljajući njihove proizvode potpuno novom potrošaču.  Andréa Martins, predsjednica, EMEA & LATAM, Stanley1913 podijelit će svoju perspektivu o tome kako uspjeti s društvenim medijima i njihovim kreatorima

Program koji vas očekuje na Shoptalku razlikuje se od ostalih događaja. Raspored je u potpunosti urednički vođen. Program pripremamo na temelju povratnih informacija iz industrije, uključujući naš Savjetodavni odbor vodećih trgovaca i robnih marki, i ne prihvaćamo plaćena predavanja. Svi su izabrani po zaslugama!

Trenutačno biramo više od 175 izvrsnih govornika za 2024., od kojih će dvije trećine biti osnivači, izvršni direktori ili drugi manageri na C razini, a ostali barem potpredsjednici u svojim organizacijama. Njihova predavanja pružaju jedinstvenu priliku da čujete svježe uvide i djelotvorne zaključke od lidera koji su pioniri transformacije industrije.

Dođite i pridružite se Shoptalk europskoj zajednici ključnih dionika maloprodajne industrije u Barceloni, od 3. do 5. lipnja 2024.

Više informacija ovdje: https://hubs.ly/Q02jjj3R0
Program pogledajte ovdje: https://hubs.ly/Q02jjh_K0
Ulaznice nabavite ovdje: https://hubs.ly/Q02jjh_R0

Want a FREE TICKET?

Read more about the hosted retailers and brands program and how to become eligible for the free ticket by clicking on the “GET TICKET” button.