Konzum, Tommy, ROTO Svijet pića, Links, Tvornica Zdrave Hrane … samo su neke od trgovina koje su u svoju ponudu uvele Wolt Drive, uslugu ekspresne dostave za tvrtke i internet trgovine. Riječ je o najbržoj mogućoj opciji dostave koja je trenutno dostupna u Hrvatskoj a koja se može obaviti unutar 60 minuta od narudžbe.

Sve više domaćih tvrtki prepoznaje prednosti inovativne usluge Wolt Drive koja web trgovinama omogućuje dostavu do krajnjeg kupca unutar samo 60 minuta od trenutka narudžbe ili unutar sedam dana točno onda kada kupac to želi, a kupac u svakom trenutku može vidjeti status dostave.

Ova inovativna usluga nije samo rezultat trenutačnih okolnosti u kojima se nalazimo, već je postala neizostavna u doba visoke konkurentnosti u retail sektoru. S porastom online trgovine, koja već duže vremena dominira tržištem, potreba za brzom dostavom postala je ključna za zadovoljstvo i zadržavanje kupaca.

“omogućuje dostavu do krajnjeg kupca unutar samo 60 minuta od trenutka narudžbe”

Da bi klasične prodajne strategije ostale konkurentne u ovom brzo mijenjajućem okruženju, ključno je razvijati nove ideje i rješenja koja će pratiti trendove. Wolt Drive predstavlja upravo takvo inovativno rješenje koje omogućuje tvrtkama da se prilagode zahtjevima suvremenog tržišta i da ispune iznimno visoka očekivanja svojih kupaca.

S porastom dostupnih artikala za online kupovinu, primijećena je visoka potražnja za brzom dostavom tijekom cijelog dana. Wolt je prepoznao tu potrebu i razvio učinkovito logističko rješenje koje je implementirano kroz uslugu Wolt Drive. Ova usluga čini urbanu logistiku bržom, ekonomičnijom i održivijom, što je od ključne važnosti u dinamičnom okruženju tržišta. A osim svega, čini ju dostupnom i malim trgovcima ili obrtima koji bi inače teško mogli konkurirati.

„Korištenje Wolt Drive-a omogućuje svakom online trgovcu da svojim kupcima ponudi brzu dostavu unutar 60 minuta, bez potrebe za registracijom na Wolt platformi. To nije samo korisno za velike trgovačke lance, već i za male trgovine i obrte koji žele pružiti vrhunsku uslugu dostave svojim kupcima“, ističe Mislav Podnar, predstavnik Wolt Drive-a.

Wolt Drive usluga već je postala ključna za mnoge online trgovine koje se trude zadovoljiti sve zahtjeve modernih potrošača. Brza i povoljna dostava često je presudna u odluci kupca, pogotovo kada je tempo života sve brži, a očekivanja sve veća. Usluga nije samo tehnološko rješenje, već i integralni dio modernog načina života i to ju čini neizostavnim alatom za sve tvrtke koje žele ostati konkurentne na današnjem tržištu.

Wolt je svoje poslovanje u Hrvatskoj započeo 2018. godine. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, tijekom posljednjih pet godina znatno je proširio svoju ponudu te je danas aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika. Danas, svakodnevno dostavlja na tisuće narudžbi, a korisnici mogu naručiti gotovo sve – od namirnica i pića do igračaka, elektronike i brojnih drugih stvari.

Zainteresirani?

Omogućite svojim kupcima najbolje iskustvo kupnje u gradu.
Povećajte prodaju i povećajte lojalnost kupaca.

Ukoliko ste zainteresirani – ispunite obrazac, a mi ćemo cas spojiti s Wolt.

Slanjem obrasca suglasni ste s:

* Klikom na gumb ‘POŠALJI UPIT’ suglasni ste da Vas naši partneri mogu kontaktirati za bilo kakvu vrstu sudjelovanja.

* Klikom na gumb "POŠALJI UPIT" dozvoljavam praćenje mojih aktivnosti i interesa alatima za marketinšku automatizaciju.

* S primanjem personaliziranih poruka i ponuda.

S primanjem Shopper's Mind sadržaja.

Slanjem podataka potvrđujete da se slažete Općim uvjetima. Svrhe obrade, način pohrane i zaštite osobnih podataka te vaša prava opisani su u Pravilima o privatnosti.