10 razloga zašto sudjelovati u natjecanju Web trgovac godine 2017

fotogalerija

Prijave na Shopper’s Mind Web trgovac godine 2017, jedino natjecanje u području internet kupovine u Hrvatskoj, moguće su samo do 23. ožujka. Niste još prijavili vašu web trgovinu? Predstavljamo 10 razloga, zašto bi to trebali učiniti odmah!

1. Važno je sudjelovati

Pierre de Coubertin pravilo vrijedi i online. Natjecanje Web trgovac godine, koje se Hrvatskoj organizira već treću godinu za redom, steklo je velik ugled i zanimanje javnosti, stoga je sudjelovanje za sve web trgovce gotovo pa obvezno – ako mislite napredovati i istaknuti se. Natjecanje je ujedno i najveći ecommerce događaj u Hrvatskoj i Sloveniji i okuplja najistaknutije web trgovce i vodeće ljude iz ecommerce industrije, stoga ne bi trebali propustiti jedinstvenu priliku za umrežavanje i sudjelovanje.

infografika-za-konferencijo-02-Gospodarska-grana-022. Saznajte kako unaprijediti web trgovinu i prodaju 

Svaki prijavljeni trgovac pored ocjene o zadovoljstvu od strane vlastitih kupaca, dobiva i procjenu tehničke izvrsnosti kao i procjenu SEO optimizacije (optimizacije internet trgovine za WEB tražilice). Ti podaci omogućuju vam da već u tekućoj godini unaprijedite vašu internet trgovinu, smanjite stopu napuštanja košarice i naravno, u konačnosti povećate prodaju. Dodatno se možete odlučiti i za sveobuhvatnu komparativnu analizu (Webstore Benchmark Report), koja će vam omogućiti prošireno izvješće u više od 100 raznih parametara – od marketinga – do ponašanja kupaca prilikom kupovine u vašem web shopu.

[PAŽNJA] Prijave samo do 23. 3. »

3. Važno je i pobijediti

Prijavljeni trgovci u ovoj godini natječu se za više od 20 prestižnih ecommerce titula! Pobijedite li u natjecanju za WEB trgovca godine, nitko vam tu titulu ne može oduzeti godinu dana. Možete li pretpostaviti što to znači za vašu trgovinu? Pobjeda na natjecanju povećava prepoznatljivost vaše web trgovine i ima snažan učinak na prodaju. Iskoristite marketinški potencijal titule i potrudite se biti najbolji jer kupci će to znati cijeniti sljedećih 365 dana!

4. Natječete se i za nagradni fond ukupne vrijednosti do 40.000 kn! 

Sudjelovanjem u natjecanju WTG, ove godine imate po prvi put priliku osvojiti vrijedne nagrade u ukupnom iznosu do 40.000 kuna. Dva glavna pobjednika će uz prestižnu nagradu i titulu WEB trgovac godine osvojiti po 10.000 kuna vrijednosti oglašavanja. Za posebne Shopper’s Mind pobjednike, kao i za pobjednike po kategorijama bit će osigurano po 1.000 kuna svakome. Više o dodjeli nagrade možete naći ovdje »

5. Dobitnici kažu da se isplati!

Malinca, jedan od pobjednika, kaže: “Utjecaj natjecanja i nagrada koju smo dobili definitivno povećava povjerenje klijenata u našu web trgovinu i širenje povjerenja u online prodaju u cjelini. Pobjeda nam je donijela još veću medijsku vidljivost, a time i besplatnu promociju.” Otkrivaju nam da je jedna od važnih prednosti sudjelovanja primjena preporuka za promjenu unutar Webstore Benchmark Report analize, koje su rezultirale povećanjem prometa od 3 do 5%.

allianz

6. Svi imaju jednaku mogućnost pobjede 

Jeste li mali? Jeste li veliki? To nije bitno – bitno je da imate zainteresirane kupce koji su zadovoljni s vama! Svi prijavljeni trgovci imaju jednake šanse za pobjedu, samo moraju biti dobri u onome što rade. Jednostavno, zar ne?

Nagrade za najbolje će biti dodijeljene na 3. konferenciji Ecommerce Day koja će se održati 5. travnja 2017. u Kongresnoj dvorani Kraš u Zagrebu.

7. Osvojite titulu koja uživa ugled među kupcima i medijima

Svake godine sMind.hr i portal Jeftinije.hr, kao i nagrađeni trgovci obavještavaju svoje korisnike i kupce o nagrađenima! Do sada ih je obaviješteno više od 1.000.000 koji na temelju tih podataka često odlučuju kojim će trgovcima dati povjerenje. Budite najbolji i pojačajte snagu vlastitog branda! Svake godine o natjecanju pišu i vodeći hrvatski mediji, uključujući i Netokraciju, Poslovni.hr, Racunalo.com, Poslovniplus i mnogi drugi…

8. Osigurajte opipljivo priznanje za vaša postignuća

Ako osvojite nagradu WTG 2017, to je mnogo više od samo kurtoaznog pljeska na pozornici. Više od 150 drugih trgovaca i ecommerce profesionalaca vidjeti će vas na pobjedničkom postolju. Proširite svoju mrežu kontakata, radite zajedno s njima na rastu ecommerce-a u Hrvatskoj i napravite ga onim što on predstavlja u svijetu.

9. Nagrada WTG 2017 će stvarno lijepo izgledati na vašem stolu

Ako ste uspjeli osvojiti nagradu, postavite je na stol jer to će biti lijepo obogaćeno radno okruženje. I vas će stalno podsjećati na uspjeh. Ovu figuricu će sigurno primijetiti svi vaši kupci, ali i poslovni partneri! Nagrada će također lijepo izgledati i na društvenim mrežama, a posebno ako uz nju postavite i vaš “selfie”.

ekupi instagram web trgovac godine10. Mogućnost da predstavite svoj primjer dobre prakse i pohvalite se na idućem ecommerce danu 

Pobjednici WTG 2017 dobivaju jedinstvenu priliku da vlastiti primjer dobre prakse predstave na sljedećoj Shoppers’ Mind Ecommerce Day konferenciji u Hrvatskoj ili Sloveniji. Ne propustite ovu priliku i osigurajte još veću medijsku vidljivost!

Prijavite se na WTG 2017 već danas »