ČAMCI

Od svibnja pa sve do rujna primjećujemo veliku potražnju za čamcima a upravo u srpnju dolazi do vrhunca potražnje za ovim omiljenim ljetnim prijevoznim sredstvom. Osigurajte dobru vidljivost svim modelima čamaca na Jeftinije.hr i istaknite svoju ponudu na vrijeme kako bi je što veći broj kupaca primijetio i kupio.

Naši podaci pokazuju da domaći web kupci kod odabira čamaca najviše vjeruju brendu INTEX čiji su čamci bili najtraženiji u 2022. Slijede ga brendovi BESTWAY, AQUA MARINA, HYDRO FORCE i CAPERLAN. Još uvijek imate vremena da uhvatite vrhunac potražnje i istaknete svoju ponudu čamaca na Jeftinije.hr

Čime će sve potrošači ove godine jahati na valovima? Top odabir mnogih potrošača je željnih morskih avantura je Aqua Marina Aircat 11 katamaran, na napuhavanje sa malo više od 3 metra idealan je za obiteljske izlete i malo duže ture.

Sa stabilnim trupom i puno prostora na brodu, odličan je za prevladavanje vjetra i valova velikom brzinom. Web kupci tražili su još: INTEX čamac na napuhavanje s veslima i pumpom Explorer Pro 300, Aqua Marina čamac na napuhavanje Deluxe-Sports, Intex Challenger 3 Komplet Čamac na napuhavanje sa veslima i pumpom te Intex Kajak Žuta Explorer K2.

SUPI

SUP daske su i ovog ljeta jedan od najtraženijih proizvoda kod domaćih potrošača. Već godinama traje ogromna popularnost i potražnja za SUP-ovima, a ove smo godine primijetili i jednu promjenu u tog rastućeg trenda i izgleda omiljene ljetne aktivnosti na vodi.

Naima, dosadašnjih godina, upotreba SUP podrazumijevala je stajanje ili sjedenje na dasci i kretanje uz pomoć vesla, odnosno vlastite snage. Ove se godine veliki broj potrošača odlučio nadograditi mogućnosti upravljanja SUP-om s obzirom da je najtraženiji proizvod u kategoriji – električni motor za SUP ili kajak, Aqua Marina BlueDrive S.

Osim gore spomenutog motora za sup daske među najtraženijim proizvodima u kategoriji SUP daske našli su se ovi modeli: SUP DASKA ZA VESLANJE, (6502156_C-XY), set daske za veslanje stojeći na napuhavanje plavi 300x76x10 cm, vidaXL Set daske za veslanje stojeći na napuhavanje zeleno-bijeli i daska za veslanje 65342 Bestway Hydro-Force 3,05mx 84cm x 12cm Bijela kapa.

Jedan od najučinkovitijih načina pregledavanja ponude, karakteristika i cijena proizvoda prije same kupnje je usporedba na najvećoj platformi za online kupnju, na Jeftinije.hr. Ako želite znati više o načinima na koje možete istaknuti svoje proizvode, ili dobiti uvid u spomenutu ili bilo koju drugu kategoriju proizvoda, pišite nam na podrska@jeftinije.hr. Tu smo da vam pomognemo poslovati uspješnije, javite nam se! 🙂