Temperature su vrlo visoke, dani dugi i sunčani, a zbog posljednjih smo godina spremniji nego ikad vrijeme provoditi na otvorenom u odličnom društvu. Svim obožavateljima roštilja nisu samo prvomajski praznici razlog da postave i aktiviraju svoje roštilje i pokažu svoje umijeće. Upravo u ovom trenutku, svi oni koji planiraju ljetne odmore provesti u debeloj hladovini vrta, uz miris ćevapčića i u izvrsnom društvu svojih prijatelja, u potrazi su za dobrim online ponudama i pravim izborom roštilja. Povedite računa o svojoj istaknutosti na Jeftinije.hr, kako bi potrošači primijetili vaše proizvode.

Visoka potražnja za roštiljima na platformi za usporednu kupovinu Jeftinije.hr, traje sve od ožujka do rujna. Vrhunac potražnje odvija se u travnju i svibnju, ali zanimanje potrošača za tom vrstom proizvoda ostaje vrlo sve do sredine lipnja. Od lipnja do listopada dolazi do blage stagnacije, ali potražnja je i dalje veća od godišnjeg prosjeka. Važno je da online trgovci svoje proizvode predstave na najboljem kanalu na kojem online kupci traže najbolju ponudu u završnoj fazi kupnje – na Jeftinije.hr!

S druge strane, zanimljivo gibanje potražnje odvija se u kategoriji opreme za roštilje. Visoka potražnja u toj kategoriji traje praktički cijelu godinu, s tim da svoje vrhunce doživljava u kasnim ljetnim i prvim jesenskim mjesecima. Potražnja počinje rasti sredinom srpnja, a vrhunac je u rujnu.  Podaci nas ne iznenađuju jer treba uzeti u obzir da nakon početnog odabira roštilja u prvim proljetnim mjesecima, potrošači nakon nekoliko tjedana ili mjeseci upotrebe imaju jasnu sliku sve dodatne opreme koja im treba.

Kako će se ove godine roštiljati?

Odabir roštilja je ogroman, a prvenstveno ih razlikujemo prema vrsti goriva odnosno načinu radu. Bilo da se radi o električnim roštiljima koji vam omogućuju pripremu hrane uz najmanje čišćenja i drugog održavanja, plinskim roštiljima koji nisu ovisni uz određeno mjesto, tradicionalnim tzv. vrtnim roštiljima ili roštiljima na ugljen u koje se zaklinju mnogi gurmani.

Jedan od popularnijih odabira kod domaćih potrošača ove su godine električni roštilji brenda Elit, a slijede ga električni roštilji Severin, Karstein, Gorenje i Tefal. Pojedinačni najpopularniji proizvod u kategoriji, ove je godine ELIT električni roštilj BQ-18, (57183704).

Pretraživanje na najvećoj platformi za usporedbu proizvoda u web trgovinama Jeftinije.hr jedan je od najučinkovitijih načina pregledavanja ponude, karakteristika i cijena proizvoda uoči same kupnje. Ako vas zanima kako učinkovito i uspješno istaknuti vaše proizvode ili dobiti detaljan uvid u neku od kategorija proizvoda, pišite nam na podrska@jeftinije.hr. Tu smo da vam pomognemo da bolje poslujete, stoga nemojte odgađati 🙂