Vjerojatno nije potrebno posebno naglašavati da su se kupci gotovo u potpunosti preselili na internet. Posljedica je to iznimno brze prilagodbe potrošača na mjere društvene izolacije, mjere koja je uzrokovala značajne promjene kupovnog ponašanja. I onih nekoliko preostalih skeptika prema online kupovini i dostavi u trenutnoj situaciji, će se uskoro preseliti na Internet. Na to ih može potaknuti i ponašanje trgovaca koji su, kako smo vidjeli u jednom od naših ranije objavljenih članaka, vrlo optimistični oko rezultata online prodaje.

Ključno je stoga, da kao vlasnici web trgovine, postupite pravilno i na vrijeme. Sada, kada su svi potrošači na internetu, pravi je trenutak da izgradite povjerenje s njima. Ponudite im ono što traže u pravom trenutku.

1. OBJAVA PROIZVODA NA NAJVEĆOJ PRODAJNOJ PLATFORMI

Objavom proizvoda na Jeftinije.hr ne dobivate samo mogućnost da dosegnete 1 milijun kupaca koji mjesečno posjećuju našu stranicu. Koja je posebnost naših posjetitelja? Svi koji dolaze na Jeftinije.hr su u fazi informiranja i već su pred odlukom o kupnji. Dobra je ideja biti prisutan jer možda trebaju baš vaš proizvod!

2. POVEĆAJTE SVOJU PREPOZNATLJIVOST PRODUCT ADS I BIDDING FUNKCIONALNOSTIMA

Svoju prepoznatljivost na Jeftinije.hr možete povećati prikazivanjem vaših ponuda među Premium ponudama. Uz pomoć alata Products Ads i Category Bidding istaknite svoju trgovinu iznad ostalih trgovaca, privucite više kupaca, analizirajte utjecaj promjene pozicije i ne temelju toga broj preusmjeravanja, optimizirajte prodaju vašeg asortimana proizvoda i odlučite u koje se proizvode isplati više investirati.

Sve vam to omogućuje oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP®!

Za više informacija kontaktirajte nas na info@jeftinije.hr. S veseljem ćemo vam pomoći.

3. ISKORISTITE BESPLATNU PONUDU I OSIGURAJTE OZNAKU CERTIFIED SHOP®

Oznaka CERTIFIED SHOP® označava web trgovinu vrijednu povjerenja. Dobivanjem oznake osiguravate mjesto na popisu nositelja međunarodne oznake i objavu online certifikata putem kojeg kupci mogu provjeriti vjerodostojnost vaše oznake povjerenja. Oznaka vam osigurava i redovitu analizu tajnog kupca s prijedlozima poboljšanja, redovitu tehničku analizu usklađenosti vaše web trgovine sa svim standardima te analizu zadovoljstva kupaca.

Ne samo da iz dana u dan nastojimo našim korisnicima omogućiti brojne prednosti i nove funkcionalnosti, već u ovim izazovnim vremenima želimo izići ususret našim Premium parterima i pomoći im dodanom vrijednošću. Od travnja do lipnja omogućujemo potpuno BESPLATNO održavanje licence CERTIFIED SHOP® te BESPLATNE dodatne funkcije Premium licence s novim funkcionalnostima poput:

  • moderiranje provjerenih mišljenja, odnosno mogućnost odgovaranja na komentare kupaca
  • prikaz mišljenja kupaca u vašoj web trgovini upotrebom Review floater box-a

Jeste li znali da prema podacima istraživanja Ekonomskog fakulteta u Ljubljani provedenog u 2019., naš certifikat vlasnicima omogućuje potražnju 2,5 % više cijene u usporedbi s web trgovcima koji nemaju certifikat?

4. ISKORISTITE 8 MILIJUNA MJESEČNIH MOGUĆNOSTI

Koja je prednost oglašavanja na našem kanalu u usporedbi s tradicionalnim oglašavanjem kojeg pozna svaki marketingaš? Činjenica je da vam omogućujemo više od 8 milijuna prikaza na vodećoj platformi za usporednu kupovinu u regiji, Jeftinije.hr. Možete izabrati različite vrste oglasa, prilagođenih za desktop ili mobile. Naše pažljivo strukturirane kategorije omogućuju vam dosezanje specifičnih ciljanih skupina i vrlo učinkovito oglašavanje s dosegom do najrelevantnijih segmenata u kategoriji.

Zanima li vas koja je vrsta oglasa idealna za vašu ponudu?

5. DETALJNO UPOZNAVANJE S KUPOVNIM NAVIKAMA I PROMJENAMA

Nalazimo se u vremenima u kojima je potrebno brzo reagirati na sve tržišne promjene poznavanjem promjena kupovnih navika. Zamislite da imate potpuni pristup ključnim informacijama o pretraživanju proizvoda za vašu web trgovinu po kategorijama i brandovima za protekli mjesec/tjedan/dan?

Sada je to potpuno jednostavno s našim novim, jedinstvenim alatom Brand Performance Insights!

I posljednje – Shopper’s Mind portal, jedinstven izvor aktualnih, stručnih i korisnih informacija za uspješno poslovanje web trgovine i velika podrška vašem razvoju i rastu. Već pet godina provodimo natjecanje Web trgovac godine, pratimo razvoj online trgovine u okviru temeljnog istraživanja tržišta Ecommerce Report te organiziramo najveću konferenciju o razvoju web trgovine u regiji – Ecommerce Day.

Svjesni činjenice kako je online trgovina iznimno dinamičan proces, tjedno vas obavještavamo o  najrelevantnijim podacima za vaše poslovanje. Objave možete pratiti na našoj web stranici, ali i putem naših profila na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn.

Nemojte propustiti sadržaj važan za poslovanje vaše web trgovine, prijavite se na naše tjedne e-novosti:

*Klikom na donji gumb dozvoljavam praćenje mojih aktivnosti i interesa alatima za marketinšku automatizaciju.

Ako niste sasvim sigurni koja od 5 gore navedenih mogućnosti će najbolje odgovarati vašoj web trgovini, kontaktirajte nas na info@jeftinije.hr. Rado ćemo vam priskočiti u pomoć.