PAMETNI SATOVI I MJERAČI

Za pametnim satovima i mjeračima proteklih godina bilježimo ogroman porast potražnje. Ta mala prijenosna računala osvojila su naša zapešća i omogućila nam nadogradnju pametnih telefona. Činjenica je da nam osim jednostavnog pristupa mobilnim aplikacijama, slušanja glazbe, navigacije ili beskontaktnog plaćanja nude niz zanimljivih mogućnosti koje ne možemo dobiti od pametnih telefona. S pametnim satom možemo na primjer mjeriti otkucaje srca, cikluse spavanja i cijeli niz sportskih aktivnosti.

Na Jeftinije.hr svake godine primjećujemo manji porast potražnje za pametnim satovima i mjeračima i to tijekom proljetnih mjeseci kada veći nas uživa u aktivnostima na otvorenom. Drugi veći porast odvija se tijekom ljetnih mjeseci, od srpnja do rujna, a godišnji vrhunac je za vrijeme predblagdanske kupnje u studenom i prosincu.

Online kupci su u neprestanoj potrazi za najboljim ponudama na internetu i za kanalima koji im pružaju najbolje iskustvo kupnje. Upravo im to omogućujemo na Jeftinije.hr – kod nas će uštedjeti vrijeme na pretraživanju najpovoljnije ponude i odabira najboljeg proizvoda. 

Tijekom pregleda omiljenih kategorija različitih segmenata, primijetili smo da se potražnja u kategoriji Pametni satovi i mjerači i ove godine povećala u odnosu na prethodne dvije godine. Potvrda je to trenda kojeg pratimo već duže vrijeme, izgleda da popularnost pametnih satova i mjerača ne jenjava.

Kontaktirajte nas na podrska@jeftinije.hr i osigurajte dobru vidljivost svojih proizvoda!

Kada je riječ o najpopularnijim brendovima pametnih satova, domaći potrošači očito vole slijediti svjetske trendove. Na samom vrhu popularnosti našao se brend Huawei, a slijede ga pametni satovi marke Garmin, Xiaomi, Samsung i Amazfit.

Pregled najpopularnijih modela pametnih satova i mjerača otkriva apsolutnu dominaciju brenda Huawei. Njihovi su modeli zasjeli na čak četiri mjesta u top 5 pregledu najpopularnijih pametnih satova ove godine – GT 2 modeli u različitim bojama, GT2 Pro model i GT3 model iznimno su popularni među domaćim potrošačima. Svakako moramo spomenuti i Samsung Galaxy Watch 4 koji je zasjeo na prvom mjestu.

CESTOVNI BICIKLI

Osim popularnosti pametnih satova, izgleda da se ni biciklističkoj euforiji ne vidi kraja. Ljeto puno uspona i padova neće ostati samo u sjećanju biciklista nego i podatkovnih analitičara! Kategorija biciklizam jedna je od najpopularnijih među domaćim potrošačima, a potražnja među svim vrstama bicikla kontinuirano raste i premašuje podatke prijašnjih godina. Ovaj smo se put odlučili pozabaviti potražnjom za cestovnim biciklima. 

Kontaktirajte nas na podrska@jeftinije.hr i osigurajte dobru vidljivost svojih proizvoda!

Detaljniji uvidu u ove godine najpopularnije brendove cestovnih bicikla otkriva da je na prvom mjestu u očima potrošača brend Triban, a slijede ga cestovni bicikli makne Head, Van Rysel, Trek i Capriolo.

Najpopularniji modeli bicikla ove godine u Hrvatskoj su: Cestovni bicikl RC120 Disc svijetlosivi, Head PICTON I, muški cestovni bicikl, narančasta H22502, Cestovni bicikl Triban RC500, Fondriest Cestovni bicikl TF2E Red Ultegra 6800 mix Di2 Crvena i Head I-SPEED I, muški cestovni bicikl, siva H21403.

ROMOBILI

Vožnja romobilom jedan je od najzabavnijih načina dolazaka do željenog mjesta. Potrošači ih rado voze po kvartu, koriste ga kao prijevozno sredstvo do radnog mjesta, nose ga u šetnje s psima ili igru s djecom. Naravno, različite površine zahtijevaju i različite tipove, konstrukcije i oblike romobila. Svaki od njih online kupci mogu pronaći na Jeftinije.hr, i zato se vi morate pobrinuti da su upravo vaši romobili istaknuti kako bi ih svi zainteresirani kupci mogli primijetiti. Potražnja za romobilima vrlo je visoka tijekom cijele godine, s tim da je najveći vrhunac upravo sada, u ljetnim mjesecima.

Kontaktirajte nas na podrska@jeftinije.hr i osigurajte dobru vidljivost svojih proizvoda!

Lista najpopularnijih brendova romobila u 2022. pokazuje da se na prvom mjestu nalazi brend Lorelli, a slijede ga brendovi – Kika Boo, Globber, Segway i Firefly.

Što se tiče najpopularnijih modela, ove je godine na prvom mjesto zasjeo Segway- Ninebot Kickscooter G30LE električni romobil, a slijede ga Romobil Kikka Boo – Sigma, Blue, LORELLI MINI Romobil za Djecu Pink Flowers (do 20kg/3god+), 21 st ScooTer, Sklopiva visina 21.st. skutera podesiva s LED svjetiljkama na kotačima te Romobil H3 (5u1) – rozi.

Ako vas zanima više mogućnosti učinkovitog isticanja vaših proizvoda – ili želite dobiti detaljniji uvid u spomenutu, ili bilo koju drugu kategoriju, pišite nam na podrska@jeftinije.hr. Nemojte odugovlačiti, tu smo da vam pomognemo uspješnije poslovati!