OTKRIVAMO Kada je vrijeme za oglašavanje hladnjaka!

Trenutno je u tijeku sezona prodaje hladnjaka na hrvatskom tržištu. Početak sezone kreće sredinom svibnja dok svoj vrhunac doseže sredinom kolovoza bilo da je riječ o hladnjacima s ledenicom ili bez.

Naši podaci s najvećeg hrvatskog portala za usporednu kupovinu, jeftinije.hr, koji se temelje na gotovo 500.000 pretraživanja otkrivaju sezonska gibanja, kako se ponašaju kupci, što radi konkurencija u odnosu na vas kada je pravo vrijeme da kupce uvjerite u svoju ponudu, koje brandove najviše traže i u kojem rasponu cijena.

Također, analiza za 2018. godinu prikazuju da su prosječne cijene hladnjaka najniže upravo u glavnoj sezoni potražnje.

Potrebno je imati na umu da prosječne cijene rastu krajem godine, a potražnja za hladnjacima pada i to čak dvostruko. Stoga je bitno na vrijeme pripremiti svoju strategiju. Ako niste na pravom kanalu u vrijeme sezone i ako nemate dovoljno informacija kako doći do kupaca postajete nevidljivi.

U nastavku saznajte kako biti NA VRHU – vidljivi, prepoznatljivi i s većim prometom!

Portal jeftinije.hr pomaže kod svih problema koji se pojavljuju u praksi, a najčešći su:

 • Niska prodaja
 • Nepoznavanje sezona i kretanje kupaca
 • Previše kanala za oglašavanje
 • Premalo kvalitetnog prometa na web stranici
 • Premalo kupaca koji su spremni na zadnju fazu – kupovinu

Njima je uspjelo! Povećali su svoj udio na tržištu za 3,4% u roku od mjesec dana!

Web trgovac koji se bavi prodajom hladnjaka obratio nam se sa sljedećim problemima: niska prodaja, premalo prometa na svojoj web stranici, nije imao zadovoljavajuću prepoznatljivost branda ni web trgovine i prejaka konkurencija. Dobivanjem potrebnih podataka odlučio se za mjesečnu marketinšku kampanju na portalu kojeg posjećuje MILIJUN kupaca mjesečno – jeftinije.hr!

U samo nešto više od mjesec dana njegov udio na tržištu povećao se za 3,4%! Razlog tome je što mi u jeftinije.hr znamo prikazati vaše oglase točno onima koji se zanimaju za vaše proizvode ili usluge. To znači da će u vašu web trgovinu stići samo oni kupci koji su spremni za kupnju!

TOP 10 najtraženijih brandova u Hrvatskoj koje je potrebno oglašavati kako bi kupci stigli u vaš web shop:

 1. KONČAR
 2. GORENJE
 3. SAMSUNG
 4. BOSCH
 5. ELECTROLUX
 6. CANDY
 7. BEKO
 8. ZANUSSI
 9. WHIRLPOOL
 10. LG

Rangirajte se iznad konkurencije i ne propustite priliku za najveći efekt oglašavanja koji postoji u Hrvatskoj za web trgovce! Milijun potencijalnih kupaca mjesečno čeka vas na najvećem hrvatskom portalu za usporednu kupnju – jeftinije.hr