Predsjednica stručne komisije WTG2018 je dr. Jelena Rašula

web trgovac godine 2018

U Hrvatskoj se održava natjecanje Web trgovac godine 2018 –  najveće regionalno ecommerce natjecanje. Međunarodnu stručnu komisiju za izbor najboljih online trgovaca u okviru tog natjecanja (WTG2018) vodit će dr. Jelena Rašula, voditeljica digitalnog  marketinga u tvrtki Ceneje.

dr. Jelena RašulaDr. Jelena Rašula je voditeljica digitalnog marketinga u firmi Ceneje d.o.o. koja upravlja vodećim platformama za usporedbu proizvoda i ponuda u regiji ceneje.si, jeftinije.hr, idealno.rs i idealno.ba. Jedna je od osnivačica brenda Shopper’s Mind koji je posvećen poticanju razvoja ecommerca u regiji. Studij je završila na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, gdje je doktorirala na području informacijsko-upravljačkih znanosti. U svojoj je karijeri bila na istaknutim radnim mjestima s područja IT-a i marketinga. Niz godina predaje na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, a svojim je start-up projektom 2013. godine osvojila glavnu nagradu od 20.000 €.

Web trgovac godine najveće je natjecanje online trgovaca u regiji koje se u Hrvatskoj održava već četvrtu godinu zaredom. Svake godine na njemu sudjeluju sve najistaknutije web trgovine, a ove godine ih je već više od 100, što je najviše dosad. Natjecatelje se ocjenjuje na temelju dva ključna područja uspješnog poslovanja na internetu: zadovoljstva kupaca i tehničke sukladnosti trgovine s europskim smjernicama sigurne online kupovine. Finaliste potom ocjenjuje i 29 članova međunarodne komisije koja se sastoji od vrhunskih stručnjaka s područja online trgovine i web poslovanja. Natjecanje Web trgovac godine 2018 završit će svečanom podjelom nagrada na konferenciji Ecommerce Day koja će se održati 28. ožujka u Zagrebu.

Imate web trgovinu? ISKORISTITE BESPLATNU PRIJAVU NA WTG2018 »