VRHUNSKA ZNANJA NADOHVAT RUKE

Budite u tijeku sa ecommerce trendovima te pratite SHOPPER’S MIND NOVOSTI!
Prijavom na naše e-novosti primit ćete i znanja stručnjaka s najvećeg ecommerce događanja, Ecommerce Day 2019, održanog 17. travnja u Zagrebu.

17. travnja u Zagrebu zaključena je najveća konferencija o web kupovini u regiji Ecommerce Day 2019., u organizaciji Shopper’s Mind Hrvatska. Vrhunski stručnjaci dijelili su svoja znanja i predstavili najnovije ecommerce trendove i mogućnosti koje donosi budućnost.

PRIJAVA NA ECOMMERCE NOVOSTI & POKLON!

Ispunjavanjem obrasca potvrđujete da ste suglasni:

Slanjem podataka suglasni ste s općim uvjetima. Svrhe obrade, načini pohrane i zaštite osobnih podataka, te vaša prava opisani su u Pravilima o privatnosti.

Kao zahvalu svima vama koji ste se odlučili prijaviti na naše e-novosti, šaljemo i prezentacije s događanja koje imamo dozvolu objaviti. Ispunite obrazac kako bismo vam mogli poslati poveznicu za preuzimanje vrhunskih znanja. Kao zahvalu svima vama koji ste se odlučili prijaviti na naše e-novosti, šaljemo i prezentacije s događanja koje imamo dozvolu objaviti. Ispunite obrazac kako bismo vam mogli poslati poveznicu za preuzimanje vrhunskih znanja. 

  • Tomáš Braverman (Heureka): Expansion, which foreign countries would you like to conquer next.*
  • Janko Medja (Lean Pay): Leanpay – easily pay for your purchase in installments
  • Filip Ivanišević (Infobip): OMNI channel messaging experience in customer journey
  • Ivica Kruhek (Marker): Omnichannel – The Good, the Bad and the Ugly
  • Peter Mesarec (Seos.si): How ecommerce websites can and should gain from organic (free) visitors to their websites*
  • Blaž Regina (Spletnik): Gorak okus loše kvalitete ostaje dugo nakon što je slatki okus niske cijene već dugo zaboravljen
  • Vice Božić (GoAds): Kako je Google Ads za Party Pops postao jedan od najvažnijih kanala prodaje
  • Roman Krušič (Spletna postaja): How to optimize product page through 5 key points + best practices*.

Nemojte propustiti aktualne ecommerce novosti! Pratite nas i na Facebooku i Linkedinu.

ŠTO JE SHOPPER’S MIND – sMind?

Shopper’s Mind – sMind je inicijativa za promociju i razvoj znanja na području web kupovine. Donosi uvid u trendove i dinamiku online tržišta i otkriva pozadinu ponašanja suvremenih potrošača.

TKO SU ČITATELJI SHOPPER’S MIND NOVOSTI?

Shopper’s Mind je namijenjen trgovcima u tradicionalnim i online kanalima prodaje, brand managerima te svim ponuđačima popratnih usluga koji će uz pomoć relevantnih informacija, ideja, dobrih praksi i analiza unaprijediti svoju konkurentnost te uspješno slijediti trendove i razvojne pomake svoje industrije u narednom desetljeću.

KOLIKO ČESTO MOŽETE OČEKIVATI NOVOSTI?

Novosti šaljemo 1x tjedno, u pravilu srijedom, a u iznimnim slučajevima i češće. Kako bi sigurno pristigle u vaš sandučić, dodajte nas u kontakte: partneri@smind.hr.

NAJNOVIJI SADRŽAJ