Još je svega nekoliko dana do početka nove školske godine i roditelji se već nekoliko tjedana ubrzano pripremaju za novi početak. Na platformama Heureka Grupe (u čijem je sastavu i najveća domaća platforma za usporedbu cijena, Jeftinije.hr), a posebice u Adriatic regiji, već tjednima bilježimo veliki skok potražnje za školskim priborom, ali i svakodnevnom odjećom poput udobnih trenirki koje su djeci neophodan dio garderobe za cijelu školsku godinu

U posljednjih 30 dana na hrvatskom je online tržištu potražnja za školskim ruksacima skočila za 213 %, za pernicama 244 % dok je zanimanje za online kupnju bilježnica uoči početka škole poraslo za 390 %. Potražnja će još nekoliko tjedana ostati većom od godišnjeg prosjeka, krajnje je vrijeme da ulovite pažnju svih tih roditelja koji se pripremaju za novu školsku godinu. Javite nam se na podrska@jeftinije.hr s bilo kakvim pitanjem oko isticanja vaših proizvoda u kategoriji Školski pribor i dobit ćete sve potrebne informacije o objavi vaših proizvoda te o svim raspoloživim oglašivačkim aktivnostima. Pobrinite se da vas kupci primijete i da od vas kupe sve što im je potrebno!

Hrvatski će školarci ove godine najviše nositi ruksake brenda Nike, a među najpopularnijim izborima u TOP 5 najpopularnijih brendova našao se i brend Target. Ostali najpopularniji su redom brendovi: ABC123, Real Madrid i Herlitz.

Najpopularniji model ruksaka među domaćim potrošačima u posljednjih 30 dana bio je NIKE Academy Team ruksak DA2571-411, a ruksaci istog brenda našli su se na četvrtom i petom mjestu popularnosti – Nike ELMNTL BKPK HBR i Nike Sportswear Ruksak, crna / bijela.

Osim ruksaka i školskih torbi među najpopularnijim proizvodima su i takozvani školski setovi. Djevojčice će se sigurno najviše veseliti setu za prvašiće ABC123 Zvončica (4-djelni) dok će se dječaci obradovati setu ABC123 Dino.

Uz povećanje potražnje za školskim priborom potražnja raste i u različitm fashion kategorijama jer je upravo kupnja nove dječje odjeće i obuće, uz kupnju potrebnog pribora, veliki dio jesenskih priprema za početak nove školske godine.

Učenici su spremni za skok u školske klupe i prve tjedne škole, jeste li i vi? Ako imate bilo kakvo pitanje oko isticanja vaših proizvoda u kategoriji Fashion ili Školski pribor, slobodno na se javite na prodaja@jeftinije.hr i pripremit ćemo vam sve informacije oko objave vaših proizvoda i oglašivačkih aktivnosti. Školska godina će biti duga!