Na Jeftinije.hr primjećujemo gotovo dvostruko povećanje potražnje za električnim biciklima u odnosu na godinu ranije. Sezona je trajala od veljače do listopada, a vrhunac je bio u srpnju 2020. dok smo prethodnih godina mogli godišnje primijetiti čak 2 vrhunca potražnje za takvim biciklima – u proljeće (svibanj) i tijekom ljeta (kolovoz).

Kod naših susjeda u Sloveniji, bilo je moguće primijetiti  porast potražnje za električnim biciklima od veljače do srpnja, a vrhunac zanimanja najprimjetniji je u svibnju. Prošla se godina razlikovala od prethodnih zbog izvanrednih razmjera i ograničenja pa se sam vrhunac potražnje za električnim biciklima odgodio za nekoliko mjeseci od uobičajenog i dogodio u kolovozu 2020.

Hrvatski su potrošači u protekla 4 tjedna najčešće pretraživali električni bicikl JD Bug e-bike|142004 EK16. Slijedili su ga bicikli: Nilox E Bike X1, Torpado E-City Apollo T245, Nilox E Bike X5 i Legnano City E-Bike 52 E-City Basil Gent.

TOP brendovi električnih bicikala koja su hrvatski potrošači najviše pretraživali proteklog mjeseca bili su: : APACHE, NILOX, TORPADO, JD BUG i XIAOMI.

Naši podaci u Sloveniji pokazuju malo drugačiju sliku, tamo je proteklih tjedana najtraženiji bio Xiaomi Himo C26. Slijedili su ga ovi TOP bicikli: CRUSSIS električni bicikl E-CROSS 7.6 (baterija 522Wh), Head TERNI E7000 električni bicikl H20302, CRUSSIS električni bicikl E-LARGO 8.6-S BAFANG (630Wh) i CRUSSIS električni bicikl E-GORDO 1.6 -S (baterija od 630Wh).

TOP brendovi električnih bicikala u proteklih mjesec dana u Sloveniji su: CRUSSIS, XIAOMI, HEAD, DEMA i APOLLO.

Ako vas zanima više ili želite dobiti uvid u spomenutu ili bilo koju drugu kategoriju, pišite nam na info@jeftinije.hr. Tu smo da vam pomognemo poslovati bolje, nemojte odgađati 🙂