Otključavamo funkcionalnosti koje se plaćaju

U CERTIFIED SHOP® svi web trgovci imaju sada mogućnost odgovarati na recenzije i komentare kupaca potpuno besplatno do 30. lipnja 2020. Sva provjerena mišljenja vaših kupaca možete sada ažurirati, na njih odgovarati i tako optimizirati razvoj vaše web trgovine. Time CERTIFIED SHOP® postaje ne samo oznaka povjerenja u web kupovini, već i učinkovit alat za pomoć kupcima

Kako?
Modulu „Mišljenja vaših kupaca“ možete pristupiti putem alata Shopper’s Mind Intelligence Dashboard.

Iskoristite priliku i svojim se kupcima obratite ohrabrujućim i pristojnim tonom ili zahvalom na njihovim iskrenim mišljenjima. Tako svojim korisnicima, vašim budućim kupcima, pokažite kako se nosite s eventualnim neugodnim komentarima. Savjetujemo vam da budete iskreni, odgovarate na vrijeme, da negativna mišljenja ne doživljavate osobno već da ih iskoristite kao priliku za poboljšanje. Ako su vaši kupci dali pristanak, bit će obaviješteni o vašem odgovoru. Funkcionalnost se u osnovi plaća, ali je do daljnjega otključana i besplatna svim trgovcima s oznakom povjerenja CERTIFIED SHOP®.

CERTIFIED SHOP® širi se u Srbiju

CERTIFIED SHOP® je osim Hrvatske i Slovenije sada prisutan i u Srbiji. Sva poduzeća koja svoje proizvode prodaju u Srbiji sada mogu pridobiti oznaku povjerenja CERTIFIED SHOP® i za svoje web trgovine na srpskom jeziku.

Mišljenja kupaca se u Srbiji prikupljaju na srpskom jeziku, profilne stranice su isto tako na srpskom jeziku, sva izvješća i ostale funkcionalnosti možete pratiti u Shopper’s Mind Intelligence Dashboard konzoli, u slovenskoj ili hrvatskoj verziji.

Isto tako, od sada svoje proizvode koje nudite na najvećem portalu za usporedbu cijena Idealno.rs možete uključiti u aukcije za više pozicije.

Što vam iduće pripremamo?

CERTIFIED SHOP® oznaku povjerenja ćemo nastaviti razvijati u suradnji s vama, dodavat ćemo nove funkcionalnosti i truditi se da CERTIFIED SHOP® ostane vodeća oznaka povjerenja i sigurne online kupovine u regiji i šire.

U skoroj budućnosti možete očekivati ažuriranu verziju prikazivača mišljenja (floater). Mišljenjima koja se prikazuju u njemu moći ćete sami upravljati u Shopper’s Mind Intelligence Dashboard konzoli.

Uskoro ćemo unaprijediti i sustav za predaju provjerenih mišljenja, osvježiti pop-up na vašim stranicama zahvale i dodati mogućnost predaje provjerenog mišljenja u roku od 24 sata od izvršene kupnje.

Svjesni smo velikog obima posla koji nas očekuje, ali mislimo da idemo u pravom smjeru. Radujemo se vašim prijedlozima i idejama, svaka konstruktivna kritika dodatno nas motivira i daje vjetar u leđa.

Ekipa Shopper’s Mind in CERTIFIED SHOP®