OBOREN REKORD! Hrvatski web trgovci dokazali svoju hrabrost prijavom na najprestižnije natjecanje!

Hrvatski web trgovci ove su godine pokazali i dokazali da ih se ne smije uzimati zdravo za gotovo! Gotovo 200 hrvatskih web trgovaca prijavilo se na natjecanje “Web trgovac za 2019. godinu!

Kada uzmemo u obzir s koliko se manjka vremena suočavaju hrvatski web trgovci onda je sasvim jasno da je ovo impresivna brojka. Osim toga, za svako natjecanje potrebna je doza hrabrosti tako da se možemo pohvaliti i činjenicom da su hrvatski web trgovci hrabriji od Schwarzeneggera!

Na natjecanje Web trgovac godine 2019. prijavilo se točno 195 web trgovina!

Web trgovac godine najveće je natjecanje web trgovaca u regiji koje se u Hrvatskoj održava već petu godinu zaredom. Svake godine na njemu sudjeluju svi web trgovci i to sasvim besplatno! Završava podjelom prestižnih nagrada na konferenciji Ecommerce Day 2019., 17. travnja 2019. u zagrebačkom Kraš Auditoriumu.

Tko su pobjednici u više od 15 kategorija odlučuju ponajviše kupci, ali i stručna komisija

Protekle nedjelje (24. ožujka) stručna međunarodna komisija zaključila je svoj dio ocjenjivanja i uskoro ćemo saznati rezultate ovogodišnjeg natjecanja. Također, svaki kvalificiran web trgovac poslije Ecommerce Day 2019. dobit će svoju besplatnu analizu web shopa.

Stručnu međunarodnu komisiju činili su vrhunski i najbolji ecommerce stručnjaci u regiji pa i šire. Njihov zadatak je bio ocjenjivati finaliste i odabrati pobjednike natjecanja Web trgovac za 2019. godinu. Stručnu komisiju činili su:

Najbolji osjećaj – kada VAS nagrade VAŠI kupci!

Nije mala stvar kada ovako posebna komisija ocjenjuje Vaš web shop, “secira” svaki djelić i piše svoj komentar, no ono što je svakom web trgovcu najbitnije od svega je njegov – KUPAC.

Zadatak svakog web trgovca koji se prijavio na ovo natjecanje bilo je prikupiti 50 ili više mišljenja kupaca kako bi se kvalificirao u sljedeći krug natjecanja. To nije bio nimalo lak zadatak…

Svakog web trgovca zanima što misli njegov kupac jer ipak o tome ponajviše ovisi njegova prodaja. Ako je kupac zadovoljan ne samo da će kupiti nešto već će se i vratiti.

Svaki web trgovac koji će primiti nagradu u svojoj kategoriji može biti najponosniji web trgovac. Zašto? Jer zna da je “ljubav” i odnos s njegovim kupcem obostran. A to je ono što je na kraju krajeva ipak najbitnije od svega…

Dragi naši natjecatelji, hvala Vam svima što ste ove godine sudjelovali i pokazali da ste dio jedne velike hrvatske ecommerce priče!

U nastavku pogledajte sve prijavljene web trgovce za 2019. godinu!