Gdje ćemo se udobno smjestiti?

Unatoč niskim temperaturama i dugo očekivanom dolasku zime, na temelju potražnje koju smo primijetili zadnjih dana na Jeftinije.hr (dio Heureka grupe), hrvatski potrošači povećano potražuju ponudu namještaja i bijele tehnike. Novogodišnja sniženja, odluke o novim početcima, uređenju doma… jesu li sve to razlozi za online potražnju proizvoda iz segmenta namještaja i opreme doma?

Kretanje potražnje iz prethodnih godina pokazuje da se u razdoblju između srpnja i prosinca kupci zanimaju za kupnju novih sjedećih garnitura. Dolaskom proljeća potražnja lagano opada, i slijedi kratko ljetno zatišje, a u jesen i novi rast zanimanja potrošača. Na Jeftinije.hr vjerujemo da kupnja kauča i sjedećih garnitura jako ovisi o godišnjim dobima – interes je veći u doba godine u kojem više vremena provodimo kod kuće.

Budite spremni i ponudite svoj asortiman proizvoda online kupcima u njihovoj završnoj fazi kupnje. Javite se na adresu prodaja@jeftinije.hr i potražite sve informacije o oglašavanju i mogućnostima izlaganja vaših proizvoda koji će privući potencijalne kupce u vašu web trgovinu.

Ove godine hrvatski potrošači najviše pretražuju sjedeće garniture brendova RELAX, DABEK MEBLE, LEBEX, BENIX i SANJA.

Trenutno najtraženija sjedeća garnitura na portalu Jeftinije.hr je model – Kutna garnitura RELAX S Lapaz-Siva-Desni. U prvih top 5 sjedećih garnitura u prvim tjednima 2023. godine smjestile su se: Kutna garnitura MT50, Boja: Magic Velvet 2227 + Evo 29, Kutna garnitura RP26, Boja: Eko koža Soft 011 + Lawa 05, Kutna garnitura RELAX S Lapaz-Siva-Lijevi i Kutna garnitura LB197, Boja: Inari 95.

Kupci u potrazi za perilicama rublja

Potrošači od povećano potražuju perilice rublja tijekom cijele godine. Trenutačno i dalje traje trend potražnje za perilicama rublja. Takvi trajni proizvodi zahtijevaju od potrošača temeljito istraživanje i pretraživanje niza ponuda – upravo ono što im omogućuje portal Jeftinije.hr. Pravovremenim oglašavanjem i isticanjem različitih modela na našoj online platformi, pridobit ćete veći broj i onih najizbirljivijih kupaca koji, prema našim podacima, imaju vrlo visoko zanimanje za kupnju sve do ljeta.

Trenutno najpopularniji brendovi perilica za rublje su GORENJE, KONČAR, BOSCH, SAMSUNG i MIELE. 

Najtraženiji modeli su: Končar PERILICA RUBLJA KONČAR PR055FP2N(3858884334202), GORENJE perilica rublja WP62S3, perilica rublja GORENJE WNHEI72SAS, perilica rublja GORENJE WNHPI62SCS i BOSCH Perilica rublja WAN28263BY.

Sušenje rublja zimi više neće biti problem

Zimi smo primorani rublje sušiti u zatvorenim prostorima i zato je sušilica rublja jako korisna i praktična jer nas štedi dugotrajnog sušenja rublja. Potražnja za sušilicama značajno raste početkom jeseni, u rujnu. Svoj vrhunac doseže u studenom, za što su sigurno dijelom zaslužne i povoljne akcijske ponude tijekom Crnog petka. U prosincu zanimanje lagano opada, no početkom godine dolazi do ponovnog porasta. Ovih dana također primjećujemo taj skok što znači da su domaći online kupci u potrazi za najboljim ponudama za sušilice.

Trenutno se među top 5 marki nalaze brendovi: BOSCH, GORENJE, BEKO, CANDY i KONČAR. Najpopularniji modelu su: Bosch sušilica rublja WTH83002BY, KONČAR sušilica rublja SR7VKP0, ELECTROLUX sušilica rublja EW6C527P, BEKO DF7111PAW i BEKO sušilica rublja DS8312PX.

Za više informacija  o načinima oglašavanja i isticanja vaših proizvoda na portalu Jeftinije.hr obratite nam se na prodaja@jeftinije.hr i osigurajte pravovremeno oglašavanje.