Stiglo nam je vrijeme godišnjih odmora! A s njim i proizvodi koji su trenutno potrošačima najpotrebniji. Prije nego se upute na zaslužene odmore – u potrazi su za krovnim kutijama i nosačima za automobile. Potražnja za tom vrstom proizvoda svake godine počinje rasti u  kasnim proljetnim mjesecima, a vrhunac doseže u vrućim ljetnim mjesecima kada mnogi putuju prema moru.

Na temelju analize proteklih godina možemo vidjeti kako potražnja za krovnim kutijama i nosačima za automobile počinje rasti u travnju, a vrhunac postiže u srpnju. Za pretpostaviti je da je i iskustvo pandemije pomoglo ovom trendu jer sve veći broj potrošača kada razmišlja o odlascima na godišnji odmor traži alternative cestovnom ili avionskom javnom prijevozu i radije odabire putovanja vlastitim automobilom.

Kada je riječ o najpopularnijim brendovima krovnih kutija i nosača, ove je godine na prvom mjestu brend MENABO, a slijede ga THULE, G3, CRUZ i PERUZZO.

Kada pogledamo popis najpopularnijih proizvoda jasno je da proizvodi samo dva brenda dominiraju u očima potrošača. To su Menabo krovne kutije i nosači i Thule krovne kutije. Na čak prva tri mjesta smjestili su se Menabo proizvodikrovni nosač Brio, Terma set, i krovna kutija Marathon. Na preostala dva mjesta našle su se dvije Thule krovne kutije iz iste serije – Pacifik 780 i Pacifik Sport.

Ako želite da kupci na odmor krenu opremljeni upravo vašim krovnim kutijama i nosačima, nemojte odugovlačiti s isticanjem svoje ponude! Istaknite svoje proizvode na Jeftinije.hr i omogućite svojim potencijalnim kupcima bezbrižne dane odmora. Online kupci koriste Jeftinije.hr u ključnoj, finalnoj fazi kupnje, omogućite im da pronađu pravu ponudu. Javite nam se na podrska@jeftinije.hr i pomoći ćemo vam da se istaknete na najbolji način!