Shopper’s mind: poslovna inteligencija na dohvat ruke

predstavljamo vam brand sMind

Početkom 2016, u grupaciji Ceneje, predstavili smo vam novi brand poslovne inteligencije Shopper’s Mind – sMind koji predstavlja inicijativu grupacije za promociju i razvoj znanja u e-commerce području.

Što znači sMind?

sMind skraćenica je fraze „shopper’s mind“. Usredotočena je na kupca i suvremen način kupovine.

“U aktivnostima web trgovine i internetskih usluga moramo biti napredni, kreativni i prije svega odgovorni prema potrošačima. Ako to budemo dobro razumjeli, posao kojim se bavimo ima prilike rasti još najmanje jedno desetljeće“, važnost fokusiranja na modernog potrošača objašnjava izvršni direktor grupacije Ceneje, Darko Dujič.

SMIND NA JEDNOM MJESTU OKUPLJA RAZLIČITA E-COMMERCE ZNANJA U HRVATSKOJ I REGIJI

Web trgovcima, trgovcima u tradicionalnim kanalima prodaje, brand managerima i ostalim igračima na tržištu nudi široku zbirku znanja i analiza za razvoj strategija i poboljšanje poslovanja. Omogućava daljnji rast web trgovine i uspostavlja korektne i pouzdane prakse internet kupovine.

Dodana vrijednost branda sMind za krajnjeg potrošača je prilagođavanje ponuda i korištenje tehnologije za kvalitetnije iskustvo kupovine i pametnu kupnju.

Zašto trgovci trebaju sMind?

Na webu se u posljednje vrijeme odvija zanimljiva dinamika. Suvremeni potrošač se mijenja, mijenja se njegov tok misli i njegove kupovne navike značajno mijenjaju poslovne procese i pristupe.

TRGOVCI SE MORAJU BRZO PRILAGODITI, A ZA PRAĆENJE SVJETSKIh TRENDOVA U SVIJETU PRODAJE TREBAJU PRAVE PODATKE

U grupaciji Ceneje već četiri godine zaredom detaljno proučavamo modernog potrošača i dobro poznajemo procese kupovine koji se odvijaju u njegovoj svijesti. Pristup tom jedinstvenom znanju, omogućava brand sMind.

3 glavna područja sMind analiza

sMind omogućava uvid u trendove i dinamiku poslovanja kroz tri glavne teme:

  • trendovi na online tržištu u Hrvatskoj i regiji
  • prepoznavanje i nagrađivanje najboljih praksi na području web prodaje
  • podaci istraživanja koji otkrivaju dinamiku procesa kupovine suvremenog potrošača

Članak je preveden sa Shopper’s Mind Slovenija – smind.si.