Ljeto je u punom zamahu i ovih dana kupci pokazuju ogromno zanimanje za SUP daskama. Svake godine vrhunac potražnje u Hrvatskoj primjećujemo u srpnju, a isti ostaje vrlo visokim (ponekad čak i višim) i tijekom kolovoza. Samo zanimanje za kupovinu potrošači počinju pokazivati već u travnju i taj interes počinje naglo rasti u svibnju. Vrlo je slična situacija i u susjednoj Sloveniji – zanimanje potrošača za kupovinom SUP daski počinje u travnju, a vrhunac postiže u srpnju.

Hrvatski su kupci u proteklom mjesecu najviše tražili ove SUP modele: Hydro Force Oceana 10′, za SUP daska na napuhavanje za početnike,  9′, SUP daska na napuhavanje crno-bijela, daska za veslanje 65349 Bestway Hydro-Force, set za putovanje AquaSUP Aqua Marina Fusion 10’10”.

U Sloveniji najpopularniji su bili ovi modeli: AQUA SUP komplet MARINA Fusion 10’10 NEW,  BESTWAY SUP Paddleboard 65342 Hydro-Force (3.05mx84cmx12cm), komplet, Too Much SUP Wave runner 10, SUP na napuhavanje HYDRO FORCE Oceana 10′ te SUP na napuhavanje za početnike ITIWIT X100 (9′).

I hrvatski i slovenski potrošači najviše vjeruju i najčešće se odlučuju za kupnju SUP daski brenda AQUA MARINA. U Hrvatskoj nakon njega slijede: VIDAXL, BESTWAY, HYDRO FORCE i ITIWIT; dok su u Sloveniji među najpopularnijima još: BESTWAY, HYDRO FORCE, VIDAXL i ZRAY.

Ako želite znati više o spomenutoj kategoriji ili želite dobiti uvid u bilo koju drugu kategoriju proizvoda, pišite nam na e-mail podrska@jeftinije.hr. Rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sve vaše upite. Nemojte odgađati 🙂