Trebate najbolju aplikaciju za shopping? Ovo je 5 najpopularnijih aplikacija za Android

Prije nego počnete čitati! Ažurirani članak (za 2023. godinu) nalazi se pod Jeftinje.hr Savjeti.

Osim što vam ove aplikacije štede vrijeme uvijek su vam pri ruci. Donosimo nekoliko prijedloga za najpristupačnije aplikacije koje će vam koristiti ako volite online shopping.

1. Wish

Izvor: Macworld

Brzo, jednostavno i s brojnim popustima! Ovo su samo neki od razloga zašto ovu aplikaciju koristi više od 30 milijuna korisnika širom svijeta. Možete napraviti i svoju listu željenih proizvoda. Posebnost ove aplikacije je u tome što je vrlo jednostavna za korištenje, uz odabir proizvoda jednostavan je i način plaćanja. Wish nudi i brojne popuste na svoje proizvode stoga spada u jednu od omiljenih aplikacija za shopping.

2. Amazon

Slovi kao jedna od najboljih internetskih stranica iz razloga što broji puno artikala, proizvoda i usluga. Svoju popularnost gradi veći dugi niz godina i raste iz dana u dan. Vrlo je jednostavna za korištenje, jednostavnog je sučelja i savršena ako volite kupovati preko mobitela.

3. Ponuda dana

Ponuda dana jedna je od vodećih hrvatskih servisa koji nude najpovoljniju kupnju. Dnevno nude nove popuste za određenu uslugu ili proizvode. Surađuju s preko 3.500 partnera i svaki dan pripremaju nove ponude s popustima do 90%.

4. eBay

Aplikacija koju sigurno znate ili ste barem čuli za nju. Ako ste novi korisnik onda morate znati da je riječ o trgovini u kojoj gotovo možete pronaći sve. Ovdje možete kupovati, prodavati, stavljati ponude na aukcije, vidjeti druge aukcije i ‘bidati’.

5. Ali Express

U posljednje vrijeme jedna od najviše korištenih aplikacija za online shopping. Uz kupone prilikom kupnje možete naići i na brojne proizvode s popustima.

Aplikacija je vrlo jednostavna i intuitivna, odlično rješenje osmišljeno je upravo za način plaćanja stoga je brojni korisnici obožavaju. Očekivan dolazak proizvoda je cca 2 tjedna, no ipak obratite pozornost na kvalitetu. Naime, sva roba pristiže iz Kine, stoga možemo reći da je osrednje kvalitete.