Na najvećem portalu za usporedbu cijena u regiji Jeftinije.hr, za vas smo prikupili najvažnije podatke potrebne uoči vrhunca potražnje za sportskom opremom za biciklizam, planinarenje, trčanje i ostale sportove na otvorenom. U analizi ćemo vam otkriti razdoblje najvećeg zanimanja za spomenutim proizvodima, najtraženije brandove, cjenovni raspon traženih proizvoda, prognozu za 2020. godinu te najtraženiji proizvod iz segmenta spomenutih sportova.

Web trgovci koji već prodaju bicikle, opremu za trčanje, sportske rekvizite i opremu za golf, jahanje, streličarstvo, penjanje ili maketarstvo – ili pak o tome razmišljaju – mogu na Jeftinije.hr u spomenutim kategorijama istaknuti svoje proizvode i brandove. Sve ponuđene mogućnosti i prednosti prisustva na platformi i pravovremenog oglašavanja saznat ćete ovdje.

Za dostizanje više konverzije iznimno je važno da ste već spremni u trenutku najvišeg zanimanja online korisnika koji su u potrazi za sportskom opremom – i da im možete ponuditi upravo ono što žele i što im je potrebno.

Za više informacija, upišite svoje podatke i preuzmite cijeli članak.