Ceneje i Shopper’s Mind u novim prostorima – možete nas pronaći u Dunajskim kristalima!

U tvrtki Ceneje d.o.o., koja upravlja vodećim platformama za usporedbu proizvoda i ponuda u regiji i brojnim ecommerce uslugama u okviru Shopper’s Mind brine za razvoj online trgovine, uvijek rado prihvaćamo nove izazove i ostvarujemo odvažne ciljeve. Ova je godina za nas posebno važna, jer smo se travnja preselili u nove poslovne prostore. Od sada nas možete pronaći u Dunajskim kristalima na adresi Štukljeva cesta 40 u Ljubljani!

Zbog izuzetno uspješnog širenja, razvoja novih rješenja i povećanog opsega posla, zadnjih smo mjeseci više puta povećavali našu ekipu i stari poslovni prostori su postali premali za gotovo 30 suradnika i naše inovativne ideje. Nove radne prostore smo pronašli u modernim, tehnološki naprednim Dunajskim kristalima na adresi Štukljeva cesta 40, koji zbog svoje jedinstvene lokacije na raskrižju Dunajske ulice i obilaznice predstavljaju vrata u središte Ljubljane.

Direktor tvrtke mag. Darko Dujić ovim je riječima opisao nove radne prostore:

darko dujic“Prostori su uređeni na principu open-office i odlikuju ih izvorni koncepti koji potiču motivaciju za rad, kreiranje svježih ideja i kreativnosti. Dizajnirani su za međusobno povezivanje, učinkovit timski rad i dijeljenje iskustva, te omogućavaju ugodno i zdravo radno okruženje.

Vjerujemo da ćemo u novim prostorima još lakše ostvarivati našu misiju – biti prva misao prije svake kupovine modernog potrošača, promovirati i razvijati online trgovinu u regiji, te pomagati online trgovcima uspješno konkurirati u novom digitalnom poslovnom okruženju.«

O tvrtki:

Tvrtka Ceneje d.o.o. već više od 10 godina upravlja vodećim online platformama za usporedbu proizvoda i ponuda u regiji: Ceneje.si, Jeftinije.hr, Idealno.rsIdealno.ba. Tvrtka vodi i brend Shopper’s Mind, koji je namijenjen razvoju online trgovine u regiji, pod čijim okriljem u Sloveniji (smind.si) i Hrvatskoj (smind.hr) nastaju  ecommerce rješenja, među kojima su najistaknutije oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP®, konferencija Ecommerce Day i natjecanje Web trgovac godine.

Zanima vas više?

Pročitajte i:
Gdje nastaju digitalci?